![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| taip pirmos žinutės Aš apie savaitę. pagal ==== linija yra antrasis po po grįžau PSU Mainboard į parduotuvę ir gavo naujus. labas, Pavadinimas gali pasakyti mano problema, bet I'll say it again: Aš ką tik sukurti naują kompiuterį su tokia įranga: CPU: Core 2 Quad Q9550 95w plokštė: MSI P7N Diamond v1.0 vid kortelė: 2x XFX GTX260 juoda RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) kiekviena juosta yra 2 GB du barai viso PSU: Corsair TX850w HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA) atveju: Antec Nine Hundred du CPU aušintuvas: Thermaltake MaxOrb optinis diskas: SATA degiklis problema yra tokia: mes įrengtas viskas kaip reikia, tai mes paspauskite mygtuką ir palaukti. to splash screen ateina su pasirinkimai: paspauskite skirtuką POST arba paspauskite del į BIOS. reikia pakeisti įkrovos tvarką taip, mes paspauskite del. bet tada nieko neįvyksta. ką girdi, kai mes aukščiau: vienas trumpas pyptelėjimas ir netrukus po to, kad minkštesnė beep-boopbeep. ką bandėme išdėstyti chronologine tvarka: kliringo CMOS (mes tai Everytime We kartą kažką) pašalinant SLI tiltai pašalinti elektros kabeliai antrą vid kortelė panaikinti antra vid kortelė panaikinant vieną iš dviejų avinas pašalinti abu RAM's (gavome beep klaida, kad nėra RAM, 3 ilgus Maniau) pašalinant garso kortelę, kad ateina su plokštė Getting Ozo baras iš draugo, kad yra remiamos sąrašą plokštę, kuri nieko skirtingas pašalinant visus kitus elektros kabeliai nuo ventiliatoriai, HDD, optinio disko. (tai atsikratė beep-boopbeep) panaikinant visus vid korteles ir pateikimo vyresni 8600GT in Kai mes spaustų mygtuką, mes greitai spaudžiamas ištrinti maždaug 5 sekundes, kurios gavo mums postą, kuris pasakė kai mes turėjome vieną "Kingston HyperX įdiegta jis pasakė: A7510NMS v1.0 011.508 Genuine Intel (R), greitis: 333x8.5 = 2.831 MHz DRAM dažnis DDR2 800 (single channel) Inicijuojama USB kontroleriai .. Padarytas. 2048MB Gerai ji sako, bet DDR2 800 RAM 1.066 ir Portatiles turėtų remti 1066. Mes bandėme naudoti del mygtuką su vienu USB klaviatūros ir du PS / 2 klaviatūros Mes taip pat bandėme anksčiau ir po to laukti 5 minučių, norėdami pamatyti, jei BIOS būtų galima parodyti, bet to nepadarė. Mes taip pat prijungtas PSU iš kitų savo kompiuterio plokštė, bet ji vis dar buvo ta pati problema. pls pls pls help me. Iš anksto dėkojame už atsakymus. calamus ========================= Tai yra apie naujos statybos, kad ne pateko OS. Taip atsitiko per benchtest. Kai aš galia mano sistema ir patekti į pagrindinę plokštę splash screen. tai tik lieka ten. Kai aš galia mano sistema ir paspauskite klavišą DELETE when I get splash screen i go skelbti pranešimams. Po to jis lieka ten ir nieko nedaro. Aš pirmą kartą įjungtas sistema Paspaudus Ištrinti splash screen ir tada jis nuvyko į pranešimą, bet ji sako Genuine Intel (R), greitis: 333x8.5 = 2.831 MHz DRAM dažnis DDR2 800 (single channel) Inicijuojama USB kontroleriai .. Padarytas. Įplaukimas Installer ... 2048MB Gerai Jis nevažiavo bet kaip, kad toliau. taip pat iš ekrano ji taip pat pasakė: "paspauskite TAB Post ir Del už sąrankos iš apačios". Kadangi ji įšaldė tuo momentu mes bandėme išsiaiškinti CMOS, mes išjungtas sistemą, atsikratyti likutinės galios ir tada presuoti aiškiai CMOS mygtuką Mainboard Atgal. Kai mes turėjome padaryti, kad mes Powered viršų sistema dar ir presuotų ištrinti, kai užsklanda atsirado, ji nuvyko į POST, bet dabar jis tik pasakė: Genuine Intel (R), greitis: 333x8.5 = 2.831 MHz DRAM dažnis DDR2 800 (single channel) Inicijuojama USB kontroleriai .. Padarytas. 2048MB Gerai Jis nesako įvedimas Installer ... nebereikia ir taip pat ne į ekraną sakydamas: "Press TAB Post arba DEL įvesti Installer apačioje pranešimą" is gone. Jis vis dar toks pat po atjungimo ar įjungimo HDD ir optinis įrenginys. Kas vyksta toliau? Būtent tai atsitiko pirmą kartą, išskyrus tada nesakiau įvedimas Installer ... ar ne puslapio apačioje žinutę. Po to grįžau Mainboard į parduotuvę ir rado trūkumų. Po to jie siunčia kitą plokštė, kuri dabar veikia, kaip aprašyta aukščiau. |