mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Nevar iegūt agrāk mātesplati uzplaiksnījuma ekrāns MSI P7N Diamond part 2

Reply

Thread Tools
Old Maijs 30, 2009, 08:02
New Member Group

Default Nevar iegūt agrāk mātesplati uzplaiksnījuma ekrāns MSI P7N Diamond part 2

šādu pirmo ierakstu es apmēram pirms nedēļas. saskaņā ==== līnija ir otrais pastu pēc tam, kad atgriezos PSU un mainboard uz veikalu un ieguva jaunus.

Sveiki,

sadaļā var pateikt mana problēma, bet es jums saku vēlreiz:
Es tikko būvēt jaunu datoru ar šāda aparatūra:
CPU: Core 2 Quad Q9550 95W
motherboard: MSI P7N Diamond v1.0
vid card: 2x XFX GTX260 black
RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) katram bar ir 2 GB, divas tāfelītes kopā
PSU: Corsair TX850w
HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA)
gadījums: Antec Nine Hundred divas
cpu cooler: Thermaltake MaxOrb
optiskais disks: SATA deglis

Problēma ir šādi: mēs uzstādījām viss tāpat kā tas būtu, tad mēs nospiediet pogu un gaidīt. tad uzplaiksnījuma ekrāns iedegas ar izvēli: nospiediet cilnes POST vai nospiediet del par BIOS.
mums jāmaina boot kārtībā, lai mēs preses del. bet tad nekas nenotiek.

lietas, mēs dzirdam, kad mēs to zemāk:
viens īss pīkstiens un neilgi pēc tam mīkstāka beep-boopbeep.

lietas, ko mēs mēģinājām hronoloģiskā secībā:
klīringa CMOS (WE did this everytime mēs mainīt kaut ko)
novēršot SLI tilti
novēršot jaudas kabeļi otro vid karte
novērst otro vid karte
likvidējot vienu no diviem RAM's
likvidēt gan RAM's (mēs saņēmām pīkstienu kļūda, ka nav RAM, 3 gari, es domāju)
atceļot audio karti, kas nāk ar mātesplati
Getting RAM bārs no drauga, kas ir uz atbalstīto sarakstā mātesplatē, kam nebija nekas dažādi
atceļot visus citus jaudas kabeļi no ventilatoriem, HDD, optisko disku. (šis vaļā no skaņas, boopbeep)
atceļot visus vid kartes, un laist vecāku 8600GT collas
kad mēs nospiestu pogu, mēs ātri nospiesta izdzēst aptuveni 5 sekundes, kas guva mums POST, kurā rakstīts

kad mums bija tikai viena Kingston HyperX uzstādītas tā, teica:

A7510NMS V1.0 011.508

Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2.831 MHz

DRAM Frequency par 800 DDR2 (Single Channel)
Inicializē USB Controllers .. Izdarīts.
2048MB OK

tā saka, DDR2 800, bet RAM ir 1.066 un mātesplate ir jāatbalsta 1066.

mēs mēģinājām, izmantojot del pogu ar vienu USB klaviatūras un divas PS / 2 klaviatūras
mēs mēģinājām iepriekš un tad jāgaida 5 minūtes, lai redzētu, vai BIOS parādītu, bet tā nav.
mums arī ir pieslēgts PSU no manas citas datora uz mātesplates, bet tas joprojām bija tāda pati problēma.

pls pls pls help me. paldies jau iepriekš par jebkuru atbildi.

Calamus

=========================

Runa ir par jaunu objektu būvniecību, kas nav ieguvuši OS. Pēc notika laikā benchtest.

Kad es varu par manu sistēmu un nokļūt mātesplati splash screen. tas vienkārši paliek tur.

Kad es varu par manu sistēmu, un nospiediet taustiņu DELETE, kad man uzplaiksnījuma ekrāns es eju uz pastu. Pēc tam paliek tur, un tas nekas.

Pirmo reizi es powered par sistēmu, i nospiestu Izdzēst splash ekrānu un tad devās uz POST, bet tas nebija teikt

Entering Setup ...
2048MB OK

Tas negāja turpmāku par to. arī apakšā ekrāna tā arī teica, "preses TAB ar POST un DEL, lai iestatīšana".

Jo tā iesaldēja brīdī mēs mēģinājām noskaidrot CMOS, mēs powered off sistēmas vaļā ar atlikušo jaudu un pēc tam nospiests skaidrs CMOS pogu aizmugurē mainboard.
Kad mums bija darījuši mēs ieslēgts sistēma atkal un piespiež dzēst, ja uzplaiksnījuma ekrāns parādījās, tas devās uz POST, bet tagad tā tikai teica:

2048MB OK

Nav teikts, Entering Setup ... vairs un arī ziņas par apakšā ekrāna sakot "nospiediet TAB, lai pa pastu vai DEL ienākt Setup" ir pagājis.

Joprojām ir pats pēc tam atvienojot vai Saiknes HDD un optisko disku.

Kas notiek šeit? Tas ir tieši tas, kas notika pirmo reizi, izņemot tad neteicu Entering Setup ... vai ziņu apakšā lapā. Pēc tam es atkal mainboard uz veikalu, un viņi konstatēja defektu. Pēc tam tās nosūtīt citu mainboard kas tagad nav, kā aprakstīts iepriekš.
Reply

Register

Bookmarks