menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Can't get minulosti úvodnej obrazovky doske MSI P7N Diamond časť 2

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2009, 08:02
Nový člen skupiny

Default Can't get minulosti úvodnej obrazovky doske MSI P7N Diamond časť 2

nasledujúce je prvý post som sa asi pred týždňom. podľa ==== riadok je druhý príspevok čo som sa vrátil na PSU a základné pre obchod a dostal nové.

ahoj,

sa hlava môže povedať môj problém, ale Poviem to ešte raz:
i čerstvo stavať nové PC s nasledujúci hardvér:
CPU: Core 2 Quad Q9550 95W
základná doska: MSI P7N Diamond v1.0
vid karty: 2x XFX GTX260 čierna
RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) každý bar sa 2 GB s dvomi Bary v celkovej
PSU: Corsair TX850w
HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA)
case: Antec deväťsto dva
CPU chladič: Thermaltake MaxOrb
Optická mechanika: a SATA vypalovačku

Problém je nasledovný: máme nainštalované všetko, ako by mala, potom po stlačení tlačidla a počkajte. potom prichádza na úvodnej obrazovky s možnosti: tlač kartu pre POST alebo stlačte del pre BIOS.
potrebujeme zmenu zavádzacieho poradí, takže sme tlačovej del. ale potom sa nič nestane.

čo sme počuli, keď sme sa na vyššie uvedené:
jedno krátke pípnutie a krátko po ňom, že je mäkšia pípnutie-boopbeep.

čo sme sa snažili v chronologickom poradí:
clearing CMOS (nám sa to kedykoľvek sme niečo zmenilo)
odstránenie SLI mostíky
odstránenie drôtov elektrického vedenia pre druhú vid karty
vybratím druhej vid karty
odstránením jedného z dvoch RAM to
odstránenie tak to RAM (máme pípnutie chyba, že neexistuje žiadny RAM, 3 z nich dlho som si myslel)
odstránenie zvukovej karty, ktorá prichádza s doske
Začínam byť RAM bar od priateľa, ktorý je na zozname podporovaných pre základné dosky, ktoré si nič rôzne
odstráni všetky ostatné napájacie káble od fanúšikov, HDD, optickej mechaniky. (to mám zbaviť pípnutie-boopbeep)
odstránení všetkých vid kariet a umiestnenie staršie 8600gt palcov
Keď sme sa na stlačení tlačidla sa rýchlo odstrániť stlačené po dobu asi 5 sekúnd, ktoré nás na POST, ktorý povedal:

Keď sme mali Kingston HyperX, je povedal:

A7510NMS V1.0 011508

Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 MHz

Frekvencia DRAM Pre DDR2 800 (Single Channel)
Inicializácia USB Controller .. Hotovo.
2.048megabajt OK

to hovorí DDR2 800 RAM, ale je 1066 a platňa by mala podporovať 1066.

sme sa snažili pomocou del tlačidlo s jedným a dvoma USB klávesnice PS / 2 klávesnice
sme sa tiež pokúsili vyššie a potom čakať na 5 minút, aby sa zistilo, či systém BIOS ukáže, ale to sa nestalo.
sme tiež pripojený PSU z mojich ďalších PC na doske, ale to ešte dával rovnaký problém.

pls pls pls pomozte mi. Vďaka vopred za akúkoľvek odpoveď.

Calamus

=========================

Jedná sa o nové vybudovanie že nemá jeden OS. Nasledujúce sa stalo počas benchtest.

Keď som sa moc na mojom systéme, a dostať sa k doske úvodnej obrazovky. to prostě zostane tam.

Keď som sa moc na mojom systému a stlačte tlačidlo zmazať, keď som si na úvodnej obrazovky aj ísť na POST. Po, že tam zostane, a nerobí nič.

Prvýkrát aj zapnutý systém aj lisované mazať na úvodnej obrazovky a potom šiel do POST ale to sa povedať

Zadanie Setup ...
2.048megabajt OK

Nepristúpila ďalšieho než to. tiež v spodnej časti obrazovky je tiež povedal: "stlačte TAB pre POST a DEL pre Setup".

Vzhľadom k tomu, že zmrazila v tomto mieste sme sa snažili vymazať CMOS sme napájaný vypnutie systému, mám zbaviť zvyškový výkon a potom je jasné, CMOS stlačené tlačidlo na zadnej strane základnej.
Keď sme mali urobiť, že by sme zapnutie systému opätovne stlačené zmazať, keď úvodnej obrazovky sa zdalo, že šla na POST, ale teraz je to len povedal:

2.048megabajt OK

To neříká Zadanie Setup ... Už aj správy v dolnej časti obrazovky s tým, že "stlačte TAB pre POST alebo DEL vstúpiť Setup" je preč.

Je stále rovnaký aj po odpojení a znovu na HDD a optické mechaniky.

Čo sa tu deje? To je presne to, čo sa stalo prvýkrát, okrem tej, že neřekl Zadanie Setup ... alebo správu v spodnej časti stránky. Po tomto som sa vrátil k základnej do skladu a našli nedostatky. Po že pošle inú základné, ktoré teraz robí, ako je popísané vyššie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Externý pevný disk - Ako na oblasť jednej strane FAT32 & jednej strane NTFS? ahsanjee Drives & Removable Media 1 25. mája 2009 15:52
Nemôže dostať cez okná ložnej obrazovka HELP! nukelemon Všeobecné Software Chat 7 27. októbra 2008 05:55
Nová doska - žiaden výstup na obrazovku lloydwoodford91 Procesory, základné dosky & RAM 3 8. máj 2008 13:30
Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky Mukk1987 Operačné systémy Windows 3 15. apríla 2008 13:22
Splash obrazovka Jase123 Operačné systémy Windows 2 27. októbra 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.