мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 сви 2009, 08:02
Нови члан групе

Default Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део

следеће је први пост сам направио око недељу дана. под ==== линија постоји други пост након што сам се вратио и псу маинбоард у трговину и добио нове.

здраво,

наслов мај рећи мој проблем, али ја ћу рећи да поново:
свеже и изградите нову пц хардвер са следећим:
ЦПУ: Цоре 2 Куад К9550 95у
матична плоча: МСИ П7Н Диамонд в1.0
Вид картице: 2кс КСФКС ГТКС260 црна
рам: Кингстон ХыперКс (КХКС8500Д2Т1К2/4Г) свака трака је 2 ГБ са две пречке у укупном
Псу: гусар ТКС850у
ХДД: СЕАГАТЕ Барацуда 1.5ТБ (САТА)
случај: Антец девет стотина два
ЦПУ хладњак: Тхермалтаке МаксОрб
оптички погон: а САТА пламеник

проблем је следеће: ми инсталира све као што је требало, а затим смо притисните на дугме и чекати. онда упрскати заслон догодити се с на изборе: притисните картицу за ПОСТАВИ или притисните дел за БИОС.
нам је потребно да бисте променили редослед боот па смо притисните дел. али онда не дешава се ништа.

ствари које чујете када смо учинити изнад:
један кратки звучни сигнал и да је убрзо након софтер бип-боопбееп.

што смо у хронолошком реду:
клиринг ЦМОС (ово смо урадили све што је промењено нешто)
уклањања сли мостови
уклањања енергетски каблови за други вид картице
уклањањем други вид картице
уклањање једног од два РАМ-а
уклањања и РАМ-а (које смо добили на бип еррор да нема РАМ, 3 оне дуго сам мислио)
уклањања аудио картицу која долази са матичне плоче
узимајући РАМ бар ми је пријатељ који је на листи подржаних за матичну плочу која није ништа другачији
уклањањем свих осталих енергетски каблови са фановима, ХДД, оптички погон. (овај је добио ослободити од бип-боопбееп)
уклањањем свих Вид картице и стављање старијег 8600гт у.
кад смо се притисне на дугме притиснут ћемо врло брзо избришете за око 5 секунди, који је добио нас ПОСТ, који је рекао

када смо имали један Кингстон ХыперКс инсталирана је:

А7510НМС в1.0 011.508

Генуине Интел (Р), Брзина: 333кс8.5 = 2831 МХз

Драхма Фреквенција За ДДР2 800 (Сингле Цханнел)
Покреће УСБ контролере .. Учињено.
2048МБ реду

То каже ДДР2 800 РАМ-а, али је 1066 и требало би матична плоча подржава 1066.

Покушали смо помоћу дел тастер са једним и два УСБ тастатура ПС / 2 тастатура
Такође смо покушали горе, а затим сачекајте 5 минута како би видели ако БИОС ће показати, али то није.
Такође је повезан псу од моје друге ПЦ-у матичне плоче, али још увек дао исти проблем.

плс плс плс помоћ мене. Хвала унапред за било који одговоре.

трска

=========================

Ово је о изградњи нових који није добио један ОС. Следеће се догодило током бенцхтест.

Када сам на мој систем напајања и доћи до матичне плоче упрскати екран. само остаје тамо.

Када сам на мој систем напајања и притисните избрисати када сам добио упрскати екран идем пост. Након тога она остаје тамо и не ради ништа.

Први пут сам поуеред на систем и прешани брисање на упрскати екран, а затим је отишао у ПОСТ, али то се рећи

Унос Сетуп ...
2048МБ реду

Није се ићи даље од тога. и на дну екрана је такође рекао да "притисните ТАБ за пост и за ДЕЛ Сетуп".

Замрзнути се, будући да у том тренутку смо покушали јасан ЦМОС, ми поуеред офф систем, добио ослободити од заосталих снага, а затим притисне јасном ЦМОС дугме на стражњем делу маинбоард.
Кад ми је учинио да ми се покреће систем поново и прешани избрисати када упрскати екран појавио, он је отишао за ПОСТАВИ али сада га само је рекао:

2048МБ реду

То не кажем Унос Сетуп ... више и поруке на дну екрана казивање "притисните ТАБ за ПОСТАВИ или ДЕЛ да унесете Сетуп" је отишао.

Још је увек исти након одспајање или рецоннецтинг ХДД и оптички погон.

Шта се збива овде? То је управо оно што се догодило први пут, осим онда није рећи Унос Сетуп ... поруку или на дну странице. Након што сам се вратио на маинбоард за складиштење и нађу квар. Након тога они послати другу маинбоард који сада ради као што је горе описано.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Спољашњи хард диск - како један део партиције ФАТ32 и један део НФТС? ахсањее Дривес & Измјењиви медији 1 25 мај 2009 15:52
Не може добити прошлости Уиндоус лоадинг сцреен Помозите! нукелемон Уопштено Софтуаре Цхат 7 27 октобар 2008 05:55
Нова матична плоча - нема екран оутпут ллоыдуоодфорд91 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 8 мај 2008 13:30
Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран Мукк1987 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 15 април 2008 13:22
Упрскати екран Јасе123 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27 октобар 2007 14:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц