![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| aşağıdaki ilk yazı bir hafta önce yapılır. ==== bir satır altına ikinci yazının sonunda i PSU ve alışveriş için mainboard döndü ve yenilerini var olduğunu. merhaba, başlık sorunumu söylemek Mayıs ama tekrar söylemek olacak: Ben taze Aşağıdaki donanım ile yeni bir bilgisayar kurmak: CPU: Core 2 Quad Q9550 95w anakart: MSI P7N Diamond v1.0 VID kartı: 2x XFX GTX260 siyah RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) her barda iki bars 2 GB'dir toplam PSU: korsan TX850w HDD: Seagate baraküda 1.5TB (SATA) durumda: antec Nine Hundred iki CPU soğutucu: Thermaltake MaxOrb Optik sürücü: bir SATA brülör Sorun şu: biz, sonra düğmesine basın ve bekleyin bu gibi her yüklenir. sonra ekranı seçenekleri ile geliyor: POST veya BIOS için basın Del için tab. Tabii ki Del tuşuna basın açılış sırasını değiştirmek gerekir. ama o zaman hiçbir şey olmuyor. Biz ne zaman yukarıdaki yapmak duymak şeyler: kısa bir bip sesi ve kısa bir süre sonra da daha yumuşak bir bip sesi-boopbeep. biz kronolojik sırayla denedim şeyler: CMOS temizleme (biz bunu bir şey değişti) her bu SLI köprüleri çıkarmadan ikinci VID kartı için güç kabloları çıkarmadan ikinci VID kartını çıkarmadan birini çıkarmadan iki RAM's Her iki RAM's (bir bip sesi hata yok RAM, 3 uzun olanlar diye düşündüm) olduğunu var çıkarmadan bu anakart ile birlikte gelen ses kartını çıkarmadan olan şey farklı yaptım anakart için desteklenen listesinde bulunan bir arkadaş bir RAM çubuğu elde bu fanlar hdd, optik sürücü tüm diğer güç kabloları çıkarmadan. (bu var sinyal sesinden-boopbeep kurtulun) tüm VID kartları çıkarmadan ve 8600gt inç Büyük yerleştirerek biz basılmasını biz hızla hangi POST, which söyledi bize var yaklaşık 5 saniye basılı silmek düğmesini Bir Kingston HyperX bulduk yüklü söyledi: A7510NMS v1.0 011508 Orijinal Intel (R), Hız: 333x8.5 = 2831 MHz DRAM Frekans DDR2 800 (Single Channel) için USB Denetleyicileri .. Başlatılıyor Yapıldı. 2048MB Tamam bu ancak DDR2 800 RAM 1066 ve 1066 desteği gereken anakart olduğunu söyledi. Bizler tek bir USB klavye ve iki PS / 2 klavye ile Del düğmesini kullanarak denedim de ve sonra 5 dakika Eğer BIOS gösterir görmek için sabırsızlanıyorum yukarıdaki denedim ama olmadı. Biz de diğer PC ana kadar PSU bağlı ama hala aynı sorunu verdi. pls pls pls yardım etmek beni. tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hint kamışı ========================= Hakkında yeni bir sahip inşa Bu bir işletim sistemi var değil. Aşağıdaki bir benchtest sırasında oldu. Ne zaman sistem i güç ve anakart ekranı için. sadece orada kalır. Ne zaman sistem i güç ve sil tuşuna basın Ben ekranı I POST gidin alın. Sonra orada kalır ve hiçbir şey gelmez. İlk defa sistem i güç bir sıçrama ekranında silin ve sonra da POST gittim ama dedin basılmasını Orijinal Intel (R), Hız: 333x8.5 = 2831 MHz DRAM Frekans DDR2 800 (Single Channel) için USB Denetleyicileri .. Başlatılıyor Yapıldı. Girme Kur ... 2048MB Tamam Her daha ileri gitmek değildi. Ayrıca Kur "tuşuna basın SEKME POST ve DEL dedi ekranın alt da" at. Çünkü biz CMOS temizlemek için çalıştı bu noktada dondurdu, biz, sistem dışı güç var kalan güç ve kurtulmak sonra mainboard ve arkasındaki açık CMOS tuşuna bastım. Ne zaman ki yeniden sistem güç yaptıklarını ve ne zaman ekranı çıktı silmek basıldığında, post it, ancak gitti şimdi sadece dedi ki: Orijinal Intel (R), Hız: 333x8.5 = 2831 MHz DRAM Frekans DDR2 800 (Single Channel) için USB Denetleyicileri .. Başlatılıyor Yapıldı. 2048MB Tamam Bu girme Kur demek değildir ... Ekran POST veya DEL için Kur girmek için "tab etme altındaki artık ve mesajı" gitmiştir. Hala aynı kesme veya HDD ve optik sürücü yeniden after. Burada neler oluyor? Bu tam olarak ne ilk kez hariç sonra girme Kur didn't say oldu ise ... veya sayfanın en altındaki mesaj. Sonra i saklamak için mainboard döndü ve bir kusur bulunamadı. Sonra artık bu yukarıda nitelendirdiği bir mainboard gönderin. |
![]() |
|
| Bookmarks |