![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нижче наводиться перший пост я зробив близько тижня тому. під ==== лінія знаходиться другий пост після того як я повернувся БП і материнської плати в магазин і отримала нові. Здравствуйте, Назва може сказати моя проблема, але я скажу ще раз: Я є свіжий побудувати новий комп'ютер з наступне обладнання: Процесор: Core 2 Quad Q9550 95W Материнська плата: MSI P7N Diamond v1.0 вид картки: 2x XFX GTX260 чорний Пам'ять: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) кожного бару 2 Гб з двома барами у загальному Блок живлення: Corsair TX850w HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA) випадок: Antec Nine Hundred два Кулер: Thermaltake MaxOrb Оптичний привід: пальник SATA Проблема полягає в наступному: ми встановили все, як треба, потім натискаємо на кнопку і чекати. Потім заставка йде на вибори з: натисніть вкладку поштою або натисніть справі для BIOS. ми повинні змінити порядок завантаження таким чином ми натискаємо Del. але потім нічого не відбувається. речі, які ми чуємо, коли ми робимо вище: один короткий звуковий сигнал, і незабаром після цього м'якого бип-boopbeep. речі, які ми спробували в хронологічному порядку: очищення CMOS (ми це робили кожен раз ми змінили щось) видалення SLI мостами видалення силових кабелів для другого виду карт видалення другого виду карт усунення однієї з двох ОЗУ's видалення обох RAM (ми отримали сигнал помилки, що немає пам'яті, 3 довгих я подумав) видалення аудіо-карта, яка поставляється разом з материнською платою Отримання оперативної пам'яті бару від одного, що знаходиться на списку підтримуваних для материнської плати, яка не зробила нічого різні усунення всіх інших силових кабелів від вентиляторів, жорсткий диск, оптичний привід. (це позбулися бип-boopbeep) усунення всіх вигляді карт і розміщення дорослих 8600GT дюйма Коли ми натиснули на кнопку натиснутою ми швидко видалити близько 5 секунд, які ми отримали на пост, який сказав коли в нас була одна Kingston HyperX встановлений сказав: A7510NMS V1.0 011508 Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 МГц DRAM Frequency DDR2 800 (Single Channel) Ініціалізація контролерів USB .. Готово. 2048MB OK вона каже, DDR2 800, а оперативної пам'яті 1066 і материнська плата має підтримувати 1066. Ми спробували за допомогою кнопки справі з одним USB-клавіатура та два PS / 2 клавіатура Ми також спробували вище, а потім почекати 5 хвилин, щоб подивитися, якщо BIOS показав би, але це не так. Ми також підключили БП від мого комп'ютера на інший материнської плати, але воно, як і раніше дають ту саму проблему. PLS PLS PLS мені допомогти. Заранее спасибо за будь-які відповіді. аїр ========================= Мова йде про створення нової, яка не отримала ОС. Сталося під час наступного benchtest. Коли я владу в моїй системі і отримати на екран сплеск материнської плати. Він просто залишається там. Коли я владу в моїй системі і натиснути на кнопку Видалити, коли я отримую я заставка Перейти на POST. Після цього він залишається там і нічого не робить. Перший час я включено систему видалення я натиснув на заставку, а потім він відправився в пост, але він сказав Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 МГц DRAM Frequency DDR2 800 (Single Channel) Ініціалізація контролерів USB .. Готово. Введення Setup ... 2048MB OK Вона не піти далі, ніж це. Також в нижній частині екрана Він також сказав: "Преса вкладку Пошта і DEL установки". Оскільки вона застигла на цьому етапі ми намагалися очистити CMOS, ми вимкненій системі, позбавився від залишкової влади, а потім натиснули кнопку Очистити CMOS на задній панелі плати. Коли ми зробили, що ми Powered Up систему знову і натиснув видалити, коли з'явилася заставка, він пішов на посаду, але тепер вона сказала лише: Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 МГц DRAM Frequency DDR2 800 (Single Channel) Ініціалізація контролерів USB .. Готово. 2048MB OK У ньому не йдеться Введення Setup ... Is Gone більше, а також повідомлення в нижній частині екрана говорять "Прес TAB поштою або DEL ввести Setup". Це все той же після відключення та повторного підключення жорсткого диска і оптичного приводу. Що тут відбувається? Це саме те, що відбулося вперше за винятком то він не говорив Введення Setup ... або повідомлення в нижній частині сторінки. Після цього я повернувся платі в магазин, і вони виявили дефект. Після цього вони посилають один платі яка зараз робить, як описано вище. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній жорсткий диск - як одного розділу FAT32 частини & NFTS одного боку? | ahsanjee | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 травня 2009 15:52 |
| Не вдається пройти екрану завантаження Windows HELP! | nukelemon | General Software чат | 7 | 27 жовтня 2008 05:55 |
| Нова материнська плата - не висновок на екран | lloydwoodford91 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 8 травня 2008 13:30 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| Заставка | Jase123 | Операційні системи Windows | 2 | 27 жовтня 2007 14:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |