![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem dostal tuto ks od P / B je měl kecy Celeron D 360, tak jsem to změnil na Celeron e1200 a kladla větší ram do max. mobo podporuje, ale jsem hledal na čipy a já jsem přemýšlel bych dostat ještě jednu e1400 / 1500 nebo Pentium duel jádro musí být socket 775 a 65nm i 800MHz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to asi nestojí za to peníze, aby tak učinil, ale pokud nám poskytnete vaše jméno snad deska podporuje E5400, který by byl pěkný upgrade.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je rc415 mobo jinak známý jako rio 3 pro Packard Bell |
|
| |||
| |||
| Jo, jste asi nebudu mít šanci cokoliv hodnotné jako E5x00 bez aktualizaci systému BIOS, a pochybuji, Packard Bell, který bude nabízet.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell 1400 se nezobrazuje Desktop Po Zavádecí Nahoru | rex101 | Operační systémy Windows | 0 | 28. května 2009 01:35 |
| Jak nebezpečné je to moje přetaktování Celeron D | Masoud S | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 23. února 2009 06:06 |
| 1500 pevném disku dominovému řetězce | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 1 | 26. prosinec 2008 05:35 |
| UPGRADE ATHALON AMD XP 1500 | collgt4 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 3. února 2008 04:10 |
| Thread Nástroje | |
| |