![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš tai iš P AK / B ji šūdas Celeron D 360, kad mes pakeitėme jį į Celeron e1200 ir įdėti daugiau RAM prie max MOBO palaiko, bet aš ieškojau ne traškučiai, ir aš taip įdomu, galiu gauti dar vieną e1400 / 1500 arba Pentium dvikova core jie turi būti Socket 775 ir 65 nm ir 800 MHz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai tikriausiai neverta pinigų tai padaryti, bet jei jūs mums savo pagrindinės plokštės pavadinimą galbūt ji palaiko E5400, kuris būtų malonus atnaujinti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tai rc415 MOBO kitaip vadinama Rio 3 numatyti Packard Bell |
|
| |||
| |||
| Taip, jūs tikriausiai teks bent nieko verta, kaip be BIOS atnaujinimas E5x00 kulka ir aš abejoju, Packard Bell "siūlys, kad.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell 1.400 nerodomas Desktop Po Boot Up | rex101 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 28, 2009 01:35 |
| Kaip pavojinga yra tai, kad overclock Mano Celeron D | Masoud S | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 23 vasaris 2009 06:06 |
| 1.500 disko Domino grandinės | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | 26 gruodis 2008 05:35 |
| Upgrade AMD ATHALON XP 1.500 | collgt4 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 3 vasaris 2008 04:10 |
| Temos įrankiai | |
| |