![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es dabūju šo pc no P / B tā bija crap Celeron D 360, lai es to nomainījuši uz Celeron e1200 un nodot vairāk RAM līdz max MOBO atbalsta, bet es skatījos uz mikroshēmas un es domāju ir man vēl viens e1400 / 1500 vai Pentium duelis pamata tie ir socket 775 un 65nm, kā arī 800MHz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas droši vien nav vērts naudu to darīt, bet, ja jūs sniedzat mums savu mātesplates nosaukumu varbūt tā atbalsta E5400, kas būtu jauki pilnveidoti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas ir rc415 MOBO citādi zināma kā rio 3 veiktas Packard Bell |
|
| |||
| |||
| Jā, jūs, iespējams, nav nāksies shot at kaut ko vērts kā E5x00 bez BIOS update un es šaubos Packard Bell piedāvā that.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |