![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kiedy mam ten pc z P / B było crap Celeron D 360, więc zmienili ją na Celeron e1200 i bardziej wbić do max Mobo obsługuje ale byłem patrząc na żetony i jestem zastanawiasz mam dostać inną e1400 / 1500 lub Pentium pojedynek podstawowych muszą być Socket 775 i 65nm oraz 800MHz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To prawdopodobnie nie warte pieniędzy to zrobić, ale jeśli nam nazwę płyty głównej może obsługuje E5400, który byłby miły aktualizacji.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jest to rc415 Mobo inaczej zwany Rio 3 dla Packard Bell |
|
| |||
| |||
| Tak, jesteś prawdopodobnie nie będzie mieć nic warto strzelać na jak E5x00 bez aktualizacji BIOS-u i mam wątpliwości, Packard Bell, które będzie oferować.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |