![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som dostal túto ks od P / B je mal kecy Celeron D 360, tak som to zmenil na Celeron E1200 a kládla väčší ram do max Mobo podporuje, ale som hľadal na čipy a já jsem přemýšlel bych dostať ešte jednu e1400 / 1500 alebo Pentium duel jadro musí byť socket 775 a 65nm aj 800MHz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to asi nestojí za to peniaze, aby tak urobil, ale ak nám poskytnete vaše meno snad doska podporuje E5400, ktorý by bol pekný upgrade.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je rc415 Mobo inak známy ako rio 3 pre Packard Bell |
|
| |||
| |||
| Jo, ste asi nebudem mať šancu čokoľvek hodnotné ako E5x00 bez aktualizáciu systému BIOS, a pochybuji, Packard Bell, ktorý bude ponúkať.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell 1400 sa nezobrazuje Desktop Po Zavádzacia Hore | rex101 | Operačné systémy Windows | 0 | 28. mája 2009 01:35 |
| Ako nebezpečné je to moje přetaktování Celeron D | Masoud S | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 23. februára 2009 06:06 |
| 1500 pevnom disku reťazová reakcia reťazca | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 26. december 2008 05:35 |
| UPGRADE Athalon AMD XP 1500 | collgt4 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 3. februára 2008 04:10 |
| Thread Tools | |
| |