![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Коли я отримав цю ПК від P / B вона лайно Celeron D 360 і я змінив його на Celeron E1200 і приділяти більше оперативної пам'яті до максимуму підтримує плат, але я дивилася на чіпів і Гадаю я отримаю іншу E1400 / 1500 або Core Pentium дуелі вони повинні бути Socket 775 і 65-нм, а також 800mhz
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Напевно, не варто грошей, щоб це зробити, але якщо ви дасте нам ваші ім'я, можливо, материнська плата підтримує E5400, які будуть добре оновлення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Це rc415 плат інакше відомої як Ріо-3 зробив для Packard Bell
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, ви, імовірно, не буде мати стріляли нічого путнього, як E5x00 без оновлення BIOS і я сумніваюся, Packard Bell запропонує це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|