![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell измерение 8100 p4, 1.5ghz, аз се промени за оплождане, но сега в моя компютър навик трепвам, тя трябва да правим с овена и инсталиран или е на дънната платка няма напълно, аз не искам да купя друго захранване, ако това не е проблем Какво трябва да направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли старата RAM назад и да видим дали той ще обувка?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Върни го обратно, както е било и да видим дали тя работи, а след това тя е новата RAM, което вероятно е неправилно скорост / тип.
| |||
| |||
| що го направих, че съм DONT мисля, че въпросите, какво слотове за оплождане е в, doesn't включа когато сложих захранващ кабел в компютъра Чух малко искра, означава ли нещо? И така, какво да правя сега |
|
| |||
| |||
| Това е само искра, когато тя го прави връзка бих казал, добре ли сте сигурни за оплождане е на отворите по-пълно, защото ако не е той няма да обувка
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да Im доста сигурен му кликнахте, аз DONT видите искрово Чух малко шампанско, когато се променя овен няма начин, че захранване или дънна платка може да бъде развален по някакъв начин? малтретиране повторно Опитайте овен сега и да ви уведомим |
|
| |||
| |||
| Ами може да имате shorted дънната платка, ако не сте сами destatic
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имам 2 х 64MB не ECC, некласифицирани другаде овен, Im сигурен това идва с Dell измерение 8100, може някой двойна проверка с мен? |
|
| |||
| |||
| ОК doesn't включа, аз все още се чуват малко бръмча когато куплунга захранващия кабел в |
|
| |||
| |||
| Можете да проверите тук Връзка