![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám dell dimension 8100 P4, 1.5ghz, změnil se i ram, ale teď má počítač zvyklý start, má tento dostal do činění s ram i instalované nebo má základní deska odešla úplně, nechci kupovat jiný zdroj napájení, pokud to není problém Co mám dělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste dát starou RAM zpět a zjistit, jestli by to boot?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dej to zpátky jak to bylo, a zjistit, jestli to funguje, pak je nový RAM, která je pravděpodobně nesprávný rychlost / typ.
| |||
| |||
| Jen to, že i dont myslím, že otázky, jaké sloty na ram je v doesnt zapnout když jsem napájecí kabel do počítače i slyšet trochu jiskru, to něco znamenat? Tak co mám dělat |
|
| |||
| |||
| To je právě to jiskření když dělá souvislosti bych řekl, jste si jisti, že RAM je štěrbinový zcela, protože není-li to nebude boot
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| jo im docela jistý, že jeho klikli, i dont vidět jiskra i slyšet trochu šumět, když jsem změnu ram není tak, že napájecí zdroj nebo základní deska může být poškozeny jakýmkoliv způsobem? nemocné re-zkuste ram a hned vás informovali |
|
| |||
| |||
| Tak můžete mít zkratovaným vaší desce, pokud jste sami destatic
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 2 x 64 mb žádné jn ecc ram, im určitě to přijde s dell dimension 8100, může kdokoli, dvakrát zkontrolujte se mnou? |
|
| |||
| |||
| ok doesnt zapnout, i přesto slyšet trochu pobíhat, když i plug napájecí kabel do |
|
| |||
| |||
| Si můžete prohlédnout zde Odkaz
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows zvyklý začít | ghbnic | Operační systémy Windows | 4 | 11. května 2008 14:27 |
| Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít | emmajw4 | Operační systémy Windows | 3 | 16. únor 2008 13:02 |
| Nekonečné problémy, Windows zvyklý Start Now | Polkigtry | Obecné Hardware Chat | 2 | 13. ledna 2008 02:06 |
| HELP! i přepnutí na mé nové Antec 900, ale nyní moji PC zvyklý začít! | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 14 | 18. prosinec 2007 14:48 |
| Můj počítač zvyklý spuštění OS! | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 2 | 14. listopadu 2007 11:10 |
| Thread Nástroje | |
| |