![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam dolina dimenziju 8.100 P4, 1.5ghz, ja promijenio ovan, ali sada moj početak računalo navika, ovaj je dobio za napraviti sa ovan ja instaliran ili je matična ploča otišao u potpunosti, ja ne želim kupiti drugo napajanje, ako ovim nije problem šta treba ja činiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li staviti stari RAM natrag i vidjeti da li će dignuti?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stavite ga natrag kao što je bilo i vidjeti ako to radi, onda je to novi RAM koji je vjerojatno pogrešno brzina / tip.
| |||
| |||
| upravo je to učinio ja dont 'misliti svoj pitanjima što slotovi ovan je u, se uključite kad sam stavio kabel za napajanje u računalo čujem malo iskra, does it mean anything? pa šta činiti ja činiti zatim |
|
| |||
| |||
| To je upravo to izazvalo kad se čini vezu rekao bih, ste sigurni da je RAM prorezom u potpunosti, jer ako ne neće dignuti
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| yeah im prilično siguran da je klik, ja dont vidjeti iskra čujem malo fiz, našto ja Chanel ovna da ne postoji način da napajanje ili matična ploča može biti upropašten na bilo koji način? bolestan ponovno pokušati ovan sada, a vi dajte do znanja |
|
| |||
| |||
| Pa vam svibanj imati kratko na matičnoj ploči ako ne destatic sebe
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dobio sam 2 x 64MB nema ecc nec ovan, im siguran to dolazi sa dell dimension 8100, može provjeriti bilo tko sa mnom? |
|
| |||
| |||
| ok doesnt uključiti, ja još uvijek čuti malo zujati kad sam uključite strujni kabel u |
|
| |||
| |||
| Možete provjeriti ovdje Veza