![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell מימד 8100 P4, 1.5ghz, שיניתי את רם אך כעת להפעיל את המחשב רגיל, יש את זה צריך לעשות עם רם התקנתי את לוח האם או נעלמו לחלוטין, אני לא רוצה לקנות עוד החשמל אם זה הוא לא הבעיה מה עלי לעשות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לשים את הישן RAM חזור ובדוק אם זה היה האתחול?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שים את זה בחזרה כמו שזה היה, ולראות אם זה עובד, אז זה החדש של זיכרון RAM, אשר כנראה לא נכון את מהירות / סוג.
| |||
| |||
| פשוט עשה את זה אני חושב שזה dont משבצות את מה שחשוב הוא רם, doesn't להדליק כאשר שמתי כבל כוח לתוך המחשב אני שומע קצת גץ, האם זה אומר משהו? אז מה אני עושה עכשיו |
|
| |||
| |||
| זה פשוט זה sparking כאשר היא עושה חיבור הייתי אומר, אתה בטוח ב-RAM הוא slotted מלא כי אם לא זה לא אתחול
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כן, די בטוח IM לחצת על זה, אני רואה את הניצוץ dont אני שומע קצת קצף, כאשר אני משנה את רם אין דרך כי החשמל או לוח האם יכול להיות לקוי בצורה כלשהי? חולה מחדש נסה את רם עכשיו ויודיע לך |
|
| |||
| |||
| ובכן ייתכן שיהיה shorted לוח האם שלך אם לא destatic עצמך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 2 x 64MB לא ecc Nec רם, IM בטוח זה בא עם Dell מימד 8100, האם מישהו יכול בדוק איתי? |
|
| |||
| |||
| אישור doesn't להדליק, אני עדיין שומע קצת באז כשאני כוח תקע כבל ב |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לבדוק כאן קישור
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעל את Windows wont | ghbnic | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 11th May 2008 14:27 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 ינואר 2008 02:06 |
| עזרה! אני עברת ל ANTEC 900 החדש שלי, אבל עכשיו המחשב שלי wont start up! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 18 דצמבר 2007 14:48 |
| המחשב שלי רגיל להפעיל את מערכת ההפעלה! | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 14th נובמבר 2007 11:10 |
| שרשרת כלים | |
| |