![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu Dell Dimension 8.100 P4 1.5GHz, aš pakeičiau ram, bet dabar mano kompiuteryje papratimas pradžios, tai yra pateko į padaryti su RAM i sumontuoti arba plokščių visiškai dingo, aš nenoriu įsigyti kitos maitinimo, jei tai ne problema
Ką turėčiau daryti? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zastosowałeś senus Ozo atgal ir pamatyti, jei ji būtų įkelti?
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Padėkite jį atgal, nes jis buvo ir pažiūrėkite, ar jis veikia, tai nauja atminties, kuri tikriausiai yra klaidingas greitis tipas.
|
|||
|
|||
|
tiesiog daryti tai I dont think Nesvarbu kas slots RAM yra, doesnt įjungti
Kai aš maitinimo kabelį į kompiuterį girdžiu mažai kibirkštis, ar tai reiškia ką nors? Ką man dabar daryti |
|
|
|||
|
|||
|
Tai tiesiog tai uždegimo, kai ji daro ryšys Aš sakyčiau, yra tikrai RAM slotted iki galo, nes jei ne tai bus ne boot
|
|||
|
|||
|
Yeah Im pretty tikrai jo paspausti jį, I dont see kibirkštinio girdžiu šiek tiek šnypšti, kai aš galiu pakeisti RAM nėra taip, kad elektros tiekimo arba plokštė, gali būti sugedęs bet kokiu būdu? blogai pakartoti RAM dabar ir jus
|
|
|
|||
|
|||
|
Na jums gali tekti trumpuoju plokštę Jei ne destatic save
|
|||
|
|||
|
Gavau 2 x 64MB RAM ne ECC niekur kitur nepriskirtų, jiems tikrai tai ateina su Dell Dimension 8100, Ar kas nors dar karta patikrinti su manimi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai doesnt įjungti, aš vis dar mažai girdėti gandų, kai aš kištukas maitinimo kabelio
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūs galite patikrinti čia
Ryšys