![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam dell wymiar 8100 P4, 1.5ghz, i barana, ale zmienił się mój komputer wont start, ta ma do czynienia z barana i zainstalowany na płycie głównej lub odszedł całkowicie, nie chcę kupić inny zasilacz jeśli to nie jest problemem Co mam zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy mogę prosić starego RAM wstecz i zobaczyć, czy to boot?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umieść ją tak jak i zobaczyć czy wszystko działa, to nowe pamięci RAM, która prawdopodobnie jest źle prędkości typu.
| |||
| |||
| nie tylko, że ja dont think it sprawach slotów pamięci RAM, co jest w doesnt włączyć kiedy i umieścić kabel zasilający do komputera i usłyszeć nieco iskry, to coś znaczy? Więc co mam teraz zrobić |
|
| |||
| |||
| To jest właśnie to Napędzają gdy dokonuje połączenia chciałbym powiedzieć, to na pewno RAM jest szczelinach w pełni, ponieważ jeśli nie będzie on nie uruchamia
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| yeah im ładny pewny jego kliknięciu go, i dont zobaczyć iskry słyszę trochę fizz, kiedy zmiany barana istnieje żaden sposób, że zasilacz lub płyta główna może zostać zepsuty w jakikolwiek sposób? chorych ponownie spróbować barana i niech teraz wiesz |
|
| |||
| |||
| Cóż może być zwarte płyty głównej, jeśli nie destatic siebie
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mam 2 x 64 MB pamięci RAM, gdzie indziej nie ecc, im na pewno ten pochodzi z 8100 dell wymiar, można dokładnie sprawdzić czy ktoś ze mną? |
|
| |||
| |||
| ok doesnt włączyć, i wciąż słychać trochę szumu kiedy podłączam kabel zasilający w |
|
| |||
| |||
| Można sprawdzić tutaj Łącze