![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un dell dimensiune 8100 P4, 1.5ghz, am schimbat de berbec, dar acum meu calculator obiceiul a începe, a ajuns să facă acest lucru cu RAM am instalat placa de bază sau a dispărut complet, nu vreau să cumpăr o altă sursă de alimentare în cazul în care această nu este problema Ce trebuie să fac? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai pus vechi RAM spate şi a vedea dacă s-ar boot?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pune-o înapoi, astfel cum a fost şi vezi dacă merge, atunci este noul RAM, care, probabil, este greşit viteza / tip.
| |||
| |||
| doar că nu i dont think it chestiuni ce sloturi de RAM este, la rândul său, doesnt , atunci când am pus cablu de forţă în computer Am auzit o mica scanteie, nu înseamnă nimic? Deci, ce fac acum |
|
| |||
| |||
| Asta este doar spumant-o atunci când a face o conexiune aş spune, esti sigur de RAM este slotted în totalitate, pentru că dacă nu-l nu va boot
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| da im destul de sigur că sa făcut clic pe el, i dont vedea o scanteie Am auzit un pic şampanie, atunci când i schimba RAM nu există nici un fel faptul că sursa de alimentare sau de placa de bază poate fi răsfăţat în nici un fel? esti bolnav de ram-încercaţi acum, şi vă înştiinţa |
|
| |||
| |||
| Ei bine s-ar putea să-ţi placa de bază au shorted dacă nu aţi destatic-te
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Am 2 x 64MB nu ECC nca RAM, IM sigur că vine cu Dell dimensiune 8100, oricine poate verifica cu mine? |
|
| |||
| |||
| ok doesnt activa, i mai auzi un bazait, atunci când i plug putere prin cablu, în |
|
| |||
| |||
| Puteţi verifica aici Link
![]() |
|
| Marcaje |