![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám dell dimension 8100 P4, 1.5GHz, zmenil sa aj ram, ale teraz má počítač zvyknutý start, má tento dostal do činenia s ram aj inątalované alebo má základná doska odišla úplne, nechci kupovat iný zdroj napájania, ak to nie je problém Čo mám robiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali by ste dať starú RAM späť a zistiť, či by to boot?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dej to staré ako to bolo, a zistiť, či to funguje, potom je nový RAM, ktorá je pravdepodobne nesprávny rýchlosť / typ.
| |||
| |||
| Len to, že i dont myslím, že otázky, aké sloty na ram je v doesnt zapnúť když jsem napájací kábel do počítača aj počuť trochu iskru, to niečo znamenať? Tak čo mám robiť |
|
| |||
| |||
| To je práve to iskrenie keď robí súvislosti bych řekl, ste si istí, že RAM je štrbinová úplne, pretože nie je-li to nebude boot
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| jo im docela istý, že jeho klikli, i dont vidieť iskra aj počuť trochu sumet, keď som zmenu ram nie je tak, že napájací zdroj alebo základná doska môže byť poškodené akýmkoľvek spôsobom? chorých re-skúste ram a hneď vás informovali |
|
| |||
| |||
| Tak môžete mať zkratovaným vašej doske, ak ste sami destatic
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 2 x 64 mb žiadne jn ecc ram, im určite to príde s dell dimension 8100, môže ktokoľvek, dvakrát skontrolujte so mnou? |
|
| |||
| |||
| ok doesnt zapnúť, aj napriek tomu počuť trochu pobehovať, keď aj plug napájací kábel do |
|
| |||
| |||
| Si môžete pozrieť tu Odkaz