![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл димензија 8100 П4, 1.5гхз, ја измењен овну, а сада мој рачунар навика почетак, овај је добио за направити са овна и инсталиран је на матичној плочи или отишли у потпуности, не желе купити другу напајања, ако ово није проблем Шта да радим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли ставили стари РАМ натраг и видети ако то ће боот?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пут назад како је и је ли то ради, онда је то нови РАМ који је вероватно криво брзина / типа.
| |||
| |||
| управо је то учинио ја донт мислити она питања што слот је у овну, укључите се кад сам ставио кабл за напајање у рачунару чујем мало подбости, би ли то било што значи? тако Шта учинити сада |
|
| |||
| |||
| То је управо то избијање варнице кад се направи веза бих рећи, да ли сте сигурни РАМ се расцијепљени у потпуности, јер ако није то неће боот
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ыеах им згодан сигуран својим кликнули то, ја донт видјети Искра чујем мало шиштати, када сам променити ован не постоји начин да се напајање или матична плоча побркан може бити на било који начин? болестан поново покушајте овна и сада Вас обавештавамо |
|
| |||
| |||
| Па ви мај имати кратак ваше матичне плоче ако нисте сами дестатиц
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Добио сам 2 кс 64МБ не НЕЦ ецц рам, им сигуран овај долази са Делл димензију 8100, може проверити било ко са мном? |
|
| |||
| |||
| ок се укључите, ја још увек чути мало зујати кад сам кабл за напајање у додатку |
|
| |||
| |||
| Можете проверити овде Веза
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус навика старт | гхбниц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 мај 2008 14:27 |
| Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт | еммају4 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 фебруар 2008 13:02 |
| Ендлесс Проблемс, Уиндоус навика Почетак одмах | Полкигтры | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 13 јануар 2008 02:06 |
| Помозите! Ја се пребацили на мој нови Антец 900, а сада мој ПЦ навика старт уп! | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 18 децембар 2007 14:48 |
| Моје рачунар има обичај почети ОС! | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 11:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |