![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben, i koç değişti ama şimdi, bu RAM I kurulu ile ilgili var veya anakart tamamen gitti, başka bir güç kaynağı satın almak istemiyorum var benim bilgisayar alışkanlık başlamak bir vadi boyutu 8100 P4, 1.5ghz bu eğer Sorun değil Ne yapmalıyım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tekrar eski RAM koyun ve bu da açılış gördün mü?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geri koyun gibi olduğunu ve nasıl çalıştığını görmek, sonra da büyük olasılıkla yanlış hızla türü olan yeni bir RAM.
| |||
| |||
| Sadece i dont bu yuvaları ve bellekte, doesnt kabul ne olduğunu konularda düşünmek mi ne zaman i bilgisayar i güç kablosu koymak, bu şey demek küçük bir kıvılcım duydun mu? Bunu Şimdi ne yapacağım |
|
| |||
| |||
| Bu sadece zaman olduğunu söyleyebilirim bağlantı yapar kıvılcım, bunu RAM olarak slotted eminseniz tam olarak çünkü değilse sadece önyükleme
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| evet sohbet güzel ve tıklandığında emin, i dont bir kıvılcım Biraz şampanya, ben hiçbir şekilde güç kaynağını veya anakart bir şekilde bozulmuş olabilir RAM değiştirmek duyuyor musun? hasta yeniden şimdi koç deneyin ve bildirin |
|
| |||
| |||
| Eğer destatic didn't Peki sizin anakart shorted olabilir kendinizi
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| I x 64MB hiçbir yerde sınıflandırılmamış ECC ram, 2 var bu vadi boyutu 8100 ile, herkes bana onay çift gelir emin im? |
|
| |||
| |||
| OK doesnt çevirmek, hala ne zaman güç kablosunun fişini bir vızıltı duydum |
|
| |||
| |||
| Buradan kontrol edebilirsiniz Bağlantı