![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám nový notebook, horní řadě, a ventilátor se stále děje a vypnutí. Jeho velmi hlasité, stejně ... I stáhli app nazývá SpeedFan zjistit, jaké teploty byly nastavení ventilátoru. A to přijde na 35 stupňů, pak se zastaví na 23 stupňů! To je příliš studená pro notebook. Vím, že není jeho problém a neděláme žádné poškození notebooku, ale prostě příliš nahlas a shouldn't být o 80% času. Neexistuje žádné volby v BIOSu pro změnu nastavení ventilátoru. Jsem kontaktoval výrobce a nelze ani opravit sami a říkají jeho není problém - velmi otravné. Mám nejnovější BIOS aktualizací atd. Ví někdo, jak můžu změnit nastavení pro fan-zda bych mohl udělat prostřednictvím BIOSu, nebo prostřednictvím třetí strany program. Jsem trochu znepokojen pomocí SpeedFan cos Im není obeznámen s tím. Můj notebook je Hi-stupeň Notino D7000 systémem Vista 32-bit. Pokud se někdo mohl pomoci, bylo by velmi ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bylo by spíše nebezpečné pro lappy změnit nastavení ventilátoru, i když mohl. Otáčky ventilátoru jsou přímo související s tím, jak těžko se cpu pracuje a kolik odpadní teplo má vyčerpat z podvozku nebo kolik ochladí vzduch potřebuje tahat do podvozku vychladnout procesoru (měl by to být příjmu, a nikoli odtahový ventilátor). To bude nahlas, protože 1) Laptop to spustit teplé, zejména vyšším konci modelů s vyšším konci cpu to. A 2) Je to malý průměr ventilátor, mají točit na rychlejší rychlostí, díky které je menší, k posunu žádné slušné množství vzduchu / tepla. Chtěl bych doporučit, aby se necháte dostatečně sám, pokud jde o ventilátor se ale můžete podívat i na to, přenosný chladič. Aktivní odrůdy (s fanoušky instalované) vyhodit do vzduchu spodní notebooky. Ale budete muset zajistit ventilátor ve spodní části je příjem, a ne proto, že výfukový fanoušků vyfukování vzduchu do výfukového ventilátoru bude v rozporu s prouděním vzduchu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| řada notebooků obecně utility programy, kde existuje možnost změnit nastavení ventilátoru. může například být schopni nastavit na konstantní úrovni, či pomalejší rychlost. Mám nyní Sony a Acer před tím, a jak měl fanoušek ovládání - stačí se podívat na tu je. Bude-li tato možnost existuje, pak byste měli být schopni změnit bez poškození počítače. Dont používat externí pořady na to myslím.
| |||
| |||
| Díky za odpovědi ... Chápu, že je velmi nebezpečné pro použití třetí stranou app změnit nastavení ventilátoru, ale určitě fanoušek spouštění a zastavování mezi 23 a 35 stupňů, je špatně? Výrobců, říkají, že je jen způsob, jak své postavena. Také jsem pochopit, že když se cpu se tvrdě pracuje na ventilátoru bude samozřejmě pojď. Ale i když se můj notebook je ve stavu nečinnosti, žádný viry nic běh - ventilátor se stále kop palců budu def. vezměte si poradit v nepoužíváte app. Pro změnu nastavení ... Můj notebook má procesor Intel Core 2 Duo procesor tak vím její silné. Také zde je tlačítko, které má ventilátor symbol níže, stiskněte tlačítko a když jsem ho, a ventilátor se objeví na obrazovce a propellors jsou sníženy na 3 z 5. Což by mělo znamenat, ventilátor zpomalí ne? Ale to není náhodou, tlačítka se zobrazí udělat nic. Jsou fanoušek ovládání se zmiňujete cyberspacegenie od výrobce za stroj (Sony, Acer) nebo jsou poskytovány mých oken? Protože se mi zdá, že nemůže najít něco v ovládacím panelu nebo BIOS pro změnu nastavení. |
|
| |||
| |||
| Za prvé, a s respektem, I don't care, co někdo jiný říká. Máte být naštvaný chtít manuálně přednastavených otáček ventilátoru na notebooku. Otáčky ventilátoru je dynamicky se upraví tím, že systém, v závislosti na zatížení CPU a teplotu. Odcházení je v uživatelem-předvolena rpm Hrozí CPU temp nad designu úrovní. Za druhé, právě re-číst své původní místo. Jak já to chápu, že teď (správně se mě, jestli jsem špatně, prosím), že jste říkal ventilátor nebude točit až do temp hity 35 stupňů a zastaví na 23 stupňů? Pokud ano, nemám problém pochopit. 23c se ochladí na CPU, chladiče a na místě tak jako tak, není opravdu potřeba aktivní chlazení. Po jeho stisknutí klávesy 35 stupňů je teplota senzoru je spnning do ventilátoru pro snížení temp. Je více než pravděpodobné rámci úsporu energie funkci (stejně jako v baterii), aby jste se již byste měli být mobilní a mimo výkon bod.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ty jsou správné - můj fanoušek začíná spřádání na 35c a když cpu temp hity 23c zastaví, a tak dále. Takže si myslíš, že si myslíte, že notebook je v pořádku pak? Nebo si myslíte něco jiného, že jeho nastavení je ventilátor? Im trochu zmatená líto. Jen jsem myslel, že procesor by měl být hittin mezi 55-70c před ventilátor začne otáčet nahoru? |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na to takhle: ventilátor otáčí teplejší CPU dostane. Takže založena na to, že everythings pohodě. Problém je, že fanoušci nejsou tím nejlepším, co pro zbavit tepla (to je to co heatpipes a chladiče jsou určeny). Fans především v notebooku tak jako tak, ty si v pohodě, ne CPU. Jsou v pohodě procesoru. Takže je to jen, že prokáže, že pasivní chlazení uspořádání (opět, potrubí a chladič), že děláte svou práci a fanoušci jen kope, když ji potřebuje. Pokud ji nechal do blízké designu-prahu pak můžeš zkušenosti pády, BSODS jakékoliv množství chyb, protože ventilátor verrrry pomalu dostává zbavit odpadního tepla.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Změnou desce | freshdawn | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 1. února 2008 13:08 |
| Potřebuji instrukce před změnou procesoru | DownSyndromeBoi | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 2. ledna 2008 18:01 |
| Proč počítač držet změnou? | RawRyder | Vypnout Téma diskuze | 9 | 16. listopadu 2007 07:12 |
| Důvodem pro změnu nastavení displeje? | casselle | Operační systémy Windows | 4 | 3. Září 2007 01:31 |
| Změnou ISP | nurtonc | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 2. května 2007 02:35 |
| Thread Nástroje | |
| |