μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP

Έχω ένα νέο φορητό υπολογιστή, πάνω μέρος του φάσματος, και ο ανεμιστήρας θα είναι συνεχώς και να σβήνουν. Η πολύ υψηλή, αλλά εγώ ... κατεβάσει ένα app ονομάζεται SpeedFan για να δείτε ποιες είναι οι θερμοκρασίες ήταν ρύθμιση του ανεμιστήρα. Και πρόκειται για 35 βαθμούς, τότε σταματά στους 23 βαθμούς! Αυτό είναι πάρα πολύ κρύο για ένα φορητό υπολογιστή. Ξέρω ότι δεν αποτελεί πρόβλημα και δεν κάνουμε κανένα κίνδυνο για την υγεία του φορητού υπολογιστή, αλλά μόνο τα πολύ δυνατά και shouldn't να είναι για το 80% του χρόνου. Δεν υπάρχουν επιλογές στο BIOS για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τον ανεμιστήρα. Έχω επαφή με τους κατασκευαστές και δεν μπορούν ακόμη και να καθορίσουν οι ίδιοι το λένε δεν αποτελεί πρόβλημα - πολύ ενοχλητικό. Έχω τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις BIOS, κλπ. Ξέρει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις για το fan-αν θα μπορούσα να το κάνω μέσω του BIOS ή μέσω τρίτου προγράμματος. Είμαι λίγο ανήσυχος σχετικά με τη χρήση SpeedFan cos Im δεν είναι εξοικειωμένο με αυτό.

My laptop είναι Hi-Grade Notino D7000 τρέχει Vista 32-bit. Αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Old 29ης Σεπτεμβρίου 2007, 19:49
Ομάδα Δωρητών

Θα ήταν επικίνδυνο να το lappy να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα, έστω και αν μπορούσε. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα έχει άμεση σχέση με το πόσο σκληρά εργάζεται cpu και πόσο τα απόβλητα θερμότητα που έχει να καυσαερίων από την εξέδρα ή πόσο δροσερό αέρα που χρειάζεται για να σύρει σε εξέδρα για την ψύξη της cpu (που θα πρέπει να είναι μια δόση και δεν αποτελεί καυσαερίων ανεμιστήρα).

Είναι πρόκειται να είναι υψηλή, διότι 1) Laptop της τρέχει ζεστό, ειδικά της τριτοβάθμιας τέλος μοντέλα με υψηλότερο τέλος της cpu. Και 2) Είναι μια μικρή διάμετρο ανεμιστήρα, αυτά πρέπει να γυρνάνε σε ταχύτερη ταχύτητες, λόγω του ότι είναι μικρότερο, σε κάθε στροφή της αξιοπρεπούς ποσού των αεροπορικών / θερμότητας.

Θα συνιστούσα να αφήσετε μόνο του αρκετά καλά όσον αφορά τον ανεμιστήρα ανησυχεί, αλλά μπορείτε επίσης να εξετάσουμε τρόπους για να ένα laptop δροσερότερες. Η δραστική ποικιλία (με ανεμιστήρες εγκατασταθεί) χτύπημα του αέρα πάνω στην κάτω πλευρά των φορητών υπολογιστών. Αλλά θα πρέπει να εξασφαλιστεί ο ανεμιστήρας στο κάτω μέρος είναι ένα πρόσληψης και της εξάτμισης, διότι δεν οπαδούς του αέρα που φυσάει σε ένα μόνο καυσαερίων ανεμιστήρα θα έρχονται σε σύγκρουση με τη ροή του αέρα.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:44
Ομάδα Δωρητών

φορητοί υπολογιστές έχουν πολλά προγράμματα κοινής ωφελείας, όπου υπάρχει μια επιλογή για την αλλαγή του ανεμιστήρα ρυθμίσεις. μπορείτε, για παράδειγμα, είναι σε θέση να ορίζουν ότι σε σταθερό επίπεδο, ή μια πιο αργή ταχύτητα. Έχω μια Sony τώρα, και μία πριν από την Acer και είχε δύο επιλογές ελέγχου ανεμιστήρα - που μόλις άρχισε να αναζητά τους. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, τότε θα πρέπει να μπορούν να αλλάξουν χωρίς να βλάπτουν τον υπολογιστή. Dont χρήση μιας εξωτερικής prog να το κάνουμε όμως.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2007, 07:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ επικίνδυνο για την χρήση τρίτου app να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα, αλλά σίγουρα ανεμιστήρα λειτουργία και την παύση λειτουργίας μεταξύ 23 και 35 βαθμούς είναι το λάθος; Οι κατασκευαστές λένε ότι είναι μόνο ο τρόπος της δόμησης. Κατανοώ επίσης ότι, όταν η cpu εργάζεται σκληρά ο ανεμιστήρας θα είναι προφανώς έλα. Αλλά ακόμα και όταν μου σε ένα φορητό υπολογιστή είναι αδρανής κατάσταση, δεν τρέχει τίποτα δεν ιών - ο ανεμιστήρας θα εξακολουθεί να εκδιώξουν in. θα def. λάβει τη συμβουλή σας όσον αφορά τη μη χρήση ενός app. για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ...

My laptop έχει Intel Core 2 Duo επεξεργαστή έτσι γνωρίζω την ισχυρή. Επίσης υπάρχει ένα κουμπί που έχει ένα ανεμιστήρα σύμβολο κάτω, και όταν το πατήσετε, ανεμιστήρα εμφανίζεται στην οθόνη και το propellors έχουν μειωθεί σε 3 από τις 5. Ποια θα πρέπει να σημαίνει ο ανεμιστήρας θα επιβραδύνει έτσι; Αλλά αυτό δεν συμβεί αυτό, εμφανίζεται το κουμπί για να μην κάνει τίποτα. Είναι οι επιλογές ελέγχου ανεμιστήρα σας αναφέρω cyberspacegenie γίνει από τον κατασκευαστή για τη μηχανή (Sony, Acer) ή είναι υπό τον όρο μου παράθυρα; Γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι να φαίνεται στον πίνακα ελέγχου ή του BIOS για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2007, 08:21
Ομάδα Δωρητών

Πρώτον, και σε ό, τι αφορά, δε με νοιάζει ό, τι σας λέει κάποιος άλλος. Μπορείτε προτίθεστε να τρελών να θέλουν να το χέρι προρυθ ανεμιστήρα ταχύτητα σε ένα φορητό υπολογιστή. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι προσαρμόζονται δυναμικά, με το σύστημα, ανάλογα με το φορτίο της CPU και της θερμοκρασίας. Φεύγοντας από αυτή σε ένα χρήστη-προρυθ rpm κινδυνεύει η cpu temp που υπερβαίνουν τα επίπεδα του σχεδιασμού.

Δεύτερον, μόλις ξαναδιαβάσει την αρχική σας θέση. Όπως το αντιλαμβάνομαι σήμερα (Διορθώστε με αν έχω λάθος παρακαλώ), σας λέει ο ανεμιστήρας δεν περιστροφή μέχρι τα hits 35 βαθμούς θερμοκρασία και σταματά στους 23 βαθμούς;

Αν ναι, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. 23γ είναι δροσερό για μια cpu, και με heatsinks σε τόπο ούτως ή άλλως, δεν έχουν πραγματικά ανάγκη ενεργού ψύξης. Μόλις αυτό χτυπήσει 35 βαθμούς η θερμοκρασία του αισθητήρα είναι spnning μέχρι το ανεμιστήρα για τη μείωση της θερμοκρασίας. Είναι περισσότερο από πιθανό μέρος της εξοικονόμησης ενέργειας χαρακτηριστικό (όπως και στην μπαταρία) για να σας θα μπορείτε πλέον θα πρέπει να είναι κινητή και μακριά από την εξουσία το σημείο.

-Kanoakavirus
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Είστε σωστή - ανεμιστήρα μου αρχίζει νηματοποίησης σε 35C και όταν cpu temp 23γ σταματήσει να χτυπά, και ούτω καθεξής. Κι εσύ νομίζεις ότι το laptop είναι καλό τότε; Ή πιστεύετε ότι το κάτι άλλο που είναι η ρύθμιση του ανεμιστήρα; Im λίγο συγκεχυμένη συγγνώμη. Απλά νόμιζα ότι η CPU θα πρέπει να hittin μεταξύ 55-70c πριν από την έναρξη της ανεμιστήρα μέχρι να γυρίσετε;
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2007, 13:15
Ομάδα Δωρητών

Δες το κι έτσι: Ο ανεμιστήρας γυρνάει την cpu παίρνει το θερμότερο. Έτσι, με βάση ότι, everythings πρόστιμο.

Πρόβλημα είναι, ανεμιστήρες δεν είναι τα καλύτερα πράγματα για να απαλλαγούμε από θερμότητα (αυτό είναι που heatpipes και είναι για heatsinks). Ανεμιστήρες κυρίως, σε ένα φορητό υπολογιστή ούτως ή άλλως, δροσερό εκείνες κάτω, δεν την cpu. Θα κρυώσει το cpu.

Έτσι, το μόνο που δείχνουν ότι η παθητική ψύξη ρύθμιση (και πάλι, οι σωληνώσεις και heatsink) κάνουν τη δουλειά τους και τους οπαδούς μόνο στις κλοτσιές, όταν χρειάζεται.

Εάν εγκαταλείψει την μέχρι κοντά σχεδιασμού όριο τότε θα μπορούσε η εμπειρία crashes, BSODS, κάθε αριθμός των σφαλμάτων, διότι ο ανεμιστήρας verrrry αργά γίνεται απαλλαγούμε από τα απόβλητα θερμότητα.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η αλλαγή της μητρικής πλακέτας freshdawn Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 1 Φεβ 2008 13:08
Χρειάζομαι οδηγίες πριν από την αλλαγή CPU DownSyndromeBoi Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 2η Ιαν 2008 18:01
Γιατί τηρεί η αλλαγή του υπολογιστή; RawRyder Off Topic Συζήτηση 9 16 Νοε 2007 07:12
Λόγος Display Settings αλλαγή; casselle Λειτουργικά συστήματα Windows 4 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:31
Αλλαγή ISP nurtonc Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 2η Μαΐου 2007 02:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.