![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Imam novi laptop, vrhu raspona, a ventilator je stalno događa i isključivanje. Njegova vrlo glasan kao i ja ... jedan app preuzeli SpeedFan zove da vidi šta je temperatura bila postavljanje ventilatora. A na to dolazi na 35 stupnjeva, a zatim se zaustavlja na 23 stupnjeva! To je daleko previše hladno za laptop. Ne znam njen problem, a ne radiš naškoditi na bilo koji laptop ali svoj pravedan previše glasno i bi trebao biti na 80% vremena. Nema opcije u BIOS-u promijeniti postavke za ventilator. Ja sam kontaktirala proizvođači i oni ne mogu popraviti, čak i oni sami kažu svojim ne predstavlja nikakav problem - vrlo peckav. Imam najnoviji BIOS nadogradnje itd. Se bilo tko znati kako ja mogu promijeniti postavke za fan-da li bih mogao to učiniti kroz BIOS ili preko treće strane programa. Ja sam pomalo zabrinut o korištenju SpeedFan cos Im nije upoznat s njom.
Moj laptop je Hi-Grade Notino D7000 prikazivati Vista 32-bitni. Ako bilo tko može pomoći, da bi bilo mnogo poštovati. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bilo bi prilično opasna za lappy da biste promijenili postavke ventilatora, čak i ako može. Brzina ventilatora se izravno odnose na tvrdim kako CPU radi i koliko otpadna toplina se ona iz ispušnih šasije ili koliko svjež zrak treba povući u kućištu kako bi cool CPU (trebao bi biti jedan usisni i ne ispušna ventilatora).
To će biti glasni jer 1) Laptop's hot trčanje, posebno višim end modele s većim kraju CPU-a. I 2) je mali promjer ventilatora, te da imaju spin u brže brzine, zbog biće manji, na bilo koji pristojan pomak količinu zraka / topline. Ja bih preporučio da se ostavite dovoljno dobro sama koliko ventilatora je zabrinuta, ali možete pogledati dobivam laptop hladnjak. Aktivne raznolikosti (s fanovima instaliran) puhati zrak prema izlazu iz donja laptop. Ali, morat ćete osigurati ventilatora na dnu je usisni i ispušni ne zbog obožavatelja puše zrak u ispušna ventilatora će biti samo u sukobu sa protok zraka.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mnogi imaju laptop opće programe komunalnih usluga gdje postoji mogućnost za promjenu postavki navijač. svibanj vam, primjerice, biti u mogućnosti postaviti na konstantnom nivou, ili sporije brzine. Imam Sony sada, a prije toga i Acer oboje imali mogućnosti kontrole ventilatora - samo moramo tražiti ih. Ako mogućnost postoji onda bi trebao biti u mogućnosti to promijeniti bez harming računalo. Dont korištenje vanjskog PROG to ipak.
|
|||
|
|||
|
Hvala za odgovore ... Shvaćam da je to vrlo opasno za korištenje trećoj strani app za promjenu postavki ventilatora, ali sigurno počinju navijač i prestanak između 23 i 35 stupnjeva, nije u redu? Proizvođači kažu da je samo način njegove izgrađena. JA isto tako shvatiti da kad se radi CPU ventilatora će očito doći. Ali, čak i kada moj laptop je u državnom miruje, nema ništa s prikazivanjem virusa - ventilatora će i dalje ritanje in ću def. uzmite u savjet ne koristi cca. da biste promijenili postavke ...
Moj laptop je Intel Core 2 Duo procesora, tako da znam, njegova snažna. Također postoji i gumb koji ima simbol navijač u nastavku, a kada sam ga pritisnite, a ventilator se pojavi na ekranu i propellors se smanjuju do 3 od 5.. Koja bi trebala značiti ventilatora će usporiti u pravu? Ali to ne desi, da se pojavi na gumb ništa. Jesu li ventilator kontrola opcija vam spomenuti cyberspacegenie od strane proizvođača za stroj (Sony, Acer) ili one koje su moje prozore? Jer ja ne mogu ništa činiti se pronaći na upravljačkoj ploči ili BIOS za promjenu postavki. |
|
|
|||
|
|||
|
Prvo, i uz poštivanje, JA dont 'briga što bilo tko drugi tko se obavještava Vas. You'd morati biti lud da želite ručno podesiti navijate brzine na laptop. Brzina ventilatora je dinamički podešava se, od strane sustava, ovisno o CPU opterećenja i temperature. Odlazak na korisnik-rpm unaprijed pokreće rizik od CPU temp ide gore dizajn nivoa.
Kao drugo, samo ponovno čitati vaše početne post. Kako ja razumijem sada (ispravite me ako sam krivo molim), rekavši da ste ventilatora ne spin do 35 stupnjeva temp hitova i zaustavlja se na 23 stupnjeva? Ako je tako, ne razumijem problem. 23c je kul za CPU, a uz heatsinks u mjestu anyway, ne stvarno potreba aktivnog hlađenja. Nakon što je udaranje od 35 stupnjeva temp senzor spnning gore fan smanjiti temp. To je više nego vjerojatno dio struje štedi značajke (kao u bateriji) da ćete duže trebate biti mobilni i udaljeni od power point.
|
|||
|
|||
|
Ti su toni - moj fan počinje predenje na 35c i kada CPU temp 23c hits ga zaustavlja, i tako dalje. Pa zar ti misliš da znači da je laptop je u redu onda? Ili, da li vi misliti svojim nešto drugo da je postavljanje ventilatora? Im malo zbunjena žao. Samo sam mislio da je CPU hittin treba biti između 55-70c prije fan počinje spin gore?
|
|
|
|||
|
|||
|
Gledajte to na ovaj način: U ventilator vrti na toplije CPU dobiva. Tako se na temelju toga, everythings fine.
Problem je, obožavatelji nisu najbolje stvari za uzimajući osloboditi od topline (to je ono što heatpipes te su za heatsinks). Obožavatelji prvenstveno, u laptop anyway, cool one dolje, a ne CPU. Oni su kul CPU. Tako je samo prikazuje da je pasivna hlađenja aranžman (opet, cijevi i heatsink) rade svoj posao i obožavatelji u samo mrda kad ga treba. Ako je lijevo do blizu design-prag onda mogao doživjeti crashes, BSODS, bilo koji broj greške zbog ventilatora verrrry polako dobiva osloboditi od otpadne topline.