kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Beállítások módosítása a CPU ventillátor * PLEASE HELP *

Reply

Téma eszközök
Old 29. Sep 2007, 10:39
Új tag Csoport

Default Beállítások módosítása a CPU ventillátor * PLEASE HELP *

Nekem van egy új laptop, tetején a tartományban, és a ventillátor folyamatosan megy be-és kikapcsolása. A nagyon hangos is ... Letöltöttem egy app hívott SpeedFan, hogy milyen volt a hőmérséklet beállítását a ventilátort. És akkor jön a 35 fok, majd megáll, 23 fok! Ez túl hideg egy laptop. Tudom, hogy nem probléma, és nem csinál semmi rosszat, hogy a laptop, de csak túl hangos, és kellet volna lenni a 80%-a az időt. Nincs lehetőséget a BIOS, hogy módosítsa a beállításokat a ventilátort. Én a kapcsolatot a gyártók, és nem tudnak még javítani, és azt mondják, hogy nem probléma - nagyon idegesítő. Van legfrissebb BIOS-frissítések stb Tudja valaki, hogyan tudom megváltoztatni a beállításokat a rajongók, hogy tudtam ezt a BIOS-t vagy egy harmadik fél programot. Én egy kicsit aggaszt használatával SpeedFan cos Im nem ismeri el.

My laptop is a Hi-Grade Notino D7000 futó Vista 32-bit. Ha valaki tudna segíteni, hogy ilyesmi ne forduljon elő.
Old 29. Sep 2007, 19:49
Donor Group

Ez elég veszélyes az lappy módosíthatjuk a beállításokat a ventilátor, akkor is, ha lehetne. A ventilátor sebességét közvetlenül a CPU milyen keményen dolgozik, és mennyit hulladékhőpotenciál azt kimeríti a alváz vagy mennyire hűvös a levegő, hogy meg kell húzni az alváz kihűlni a CPU (kellene, hogy legyen a bevitel, és nem szagelszívó).

Ez lesz hangos, mert 1) laptop run meleg, különösen a magasabb modellek magasabb cpu's. És 2) Ez egy kis átmérőjű ventilátor, ezek forogni a gyorsabb sebesség miatt a kisebb, a műszak minden tisztességes mennyiségű levegő / meleg.

Azt javasoljuk, hogy hagyja békén elég ami a ventilátor van szó, de te is nézd meg kapok egy laptop hűvösebb. Az aktív fajta (a rajongók installálatlanul) levegőt fúj be a laptop alá. De akkor, hogy biztosítani kell a ventilátort a fenekén a szívó és kipufogó, mert nem egy rajongó levegőt fúj egy szagelszívó csak ütközik a légáramlást.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old 30. Sep 2007, 06:44
Donor Group

sok laptop általános utilities program, ahol lehetőség változtatni fan beállításokat. Előfordulhat például, hogy állítsa állandó szinten, vagy a lassabb sebességet. Van egy Sony most, és az Acer előtt, és a két rajongó volt ellenőrzési lehetőségek - Csak meg kell keresni őket. Ha a lehetőség létezik, akkor képesnek kell lennie arra, hogy változás nélkül a számítógépet. Ne használjon külső prog csinálni is.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old 30. Sep 2007, 07:23
Új tag Csoport

Kösz a válaszokat ... Én megértem, hogy nagyon veszélyes, hogy harmadik fél használja app megváltoztatni a beállításokat a ventilátort, a ventilátor, de biztosan az indítás és a leállítás között 23 és 35 fok van baj? A gyártók azt is, ahogy a beépített. Azt is értem, hogy ha a cpu is keményen dolgozik, a ventillátor természetesen gyere. De még akkor is, ha az én-m laptop van a tétlen állapotban, nem a vírusok nem fut - a ventilátor továbbra is rúg be fogom def. vegye be a tanácsot, hogy ne használja egy kb. módosíthatjuk a beállításokat ...

Saját laptop az Intel Core 2 Duo processzor úgy tudom, hogy erős. Emellett van egy gomb, amely a ventilátor szimbólum alatt, és mikor nyomja le a ventilátor megjelenik a képernyőn, és a propellors csökken 3-tól 5. Ami azt jelenti, a ventilátor lassul igaz? De ez nem történik meg, a gomb nem jelenik meg semmi. A ventilátor ellenőrzése beállítások cyberspacegenie említést tenni a gyártó által a gép (a Sony, Acer), vagy azok, feltéve my Windows? Mert nem úgy tűnik, hogy talált valamit a vezérlőpulton, vagy a BIOS megváltoztatni a beállításokat.
Old 30. Sep 2007, 08:21
Donor Group

Először is, valamint a tekintetben, nem is érdekel, mit bárki más mond neked. Te kell, hogy őrült, kézzel beállított egy ventilátor sebesség egy laptop. A ventilátor sebességét dinamikusan módosítható a rendszer, attól függően, CPU terhelés és a hőmérséklet. Hagyva azt a felhasználó által beállított rpm fennáll a veszélye a CPU hőmérséklet feletti tervezési szinten.

Másodszor, csak újra olvasni a kezdeti post. Ahogy én értem most (helyes, ha tévedek kérjük), azt mondod a ventilátor nem spin-ig a hőmérséklet 35 fok látogatottság és megáll a 23 fok?

Ha igen, nem értem a problémát. 23c hűvös a CPU, és Heatsinks helyett egyébként is, nem igazán szükség van az aktív hűtés. Amint ez hitting 35 fok a hőmérséklet érzékelő spnning a ventilátor, hogy csökkentsék a hőm. Ez több mint valószínű, része az energiatakarékos jellemzők (például az akkumulátor), hogy mész már meg lesz a mobil-és a távol a Power Point.

-Kanoakavirus
Old 30. Sep 2007, 10:11
Új tag Csoport

Igaza van - én kezdődik fan szálképzés a 35C, és ha cpu hőm találat 23c ez megáll, és így tovább. Szóval te azt hiszed, hogy a laptop bírságot akkor? Vagy mit gondolsz, hogy valami mást, hogy ez a beállítás a ventilátor? Im egy kicsit összezavarodtam sajnálom. Csak arra gondoltam, hogy a CPU kell hittin között 55-70 ° C rajongó előtt forogni kezd a helyzet?
Old 30. Sep 2007, 13:15
Donor Group

Nézd meg ezt az utat: A ventilátor forog a melegebb a CPU-t kap. Szóval alapul, hogy everythings finom.

Probléma van, ventillátorok nem a legjobb dolog megszabadulni a hő (ez az, amit heatpipes és Heatsinks vannak). Rajongók elsősorban egy laptop anyway, hűvös e le, és nem a CPU. Ezek a CPU cool.

Tehát csak azt mutatják, hogy a passzív hűtés szabályozás (újra a vezetékek és a hűtőborda) teszünk a feladatukat, és a szurkolók csak rugdosott, ha szükséges.

Ha ez bal-ig közel-tervvizsgálati küszöbértéket akkor is tapasztalat összeomlik, BSODS esetleges hibák száma, mert a ventilátor verrrry lassan egyre megszabadulni hulladékhőpotenciál.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.