![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy új laptop, tetején a tartományban, és a ventillátor folyamatosan megy be-és kikapcsolása. A nagyon hangos is ... Letöltöttem egy app hívott SpeedFan, hogy milyen volt a hőmérséklet beállítását a ventilátort. És akkor jön a 35 fok, majd megáll, 23 fok! Ez túl hideg egy laptop. Tudom, hogy nem probléma, és nem csinál semmi rosszat, hogy a laptop, de csak túl hangos, és kellet volna lenni a 80%-a az időt. Nincs lehetőséget a BIOS, hogy módosítsa a beállításokat a ventilátort. Én a kapcsolatot a gyártók, és nem tudnak még javítani, és azt mondják, hogy nem probléma - nagyon idegesítő. Van legfrissebb BIOS-frissítések stb Tudja valaki, hogyan tudom megváltoztatni a beállításokat a rajongók, hogy tudtam ezt a BIOS-t vagy egy harmadik fél programot. Én egy kicsit aggaszt használatával SpeedFan cos Im nem ismeri el. My laptop is a Hi-Grade Notino D7000 futó Vista 32-bit. Ha valaki tudna segíteni, hogy ilyesmi ne forduljon elő. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez elég veszélyes az lappy módosíthatjuk a beállításokat a ventilátor, akkor is, ha lehetne. A ventilátor sebességét közvetlenül a CPU milyen keményen dolgozik, és mennyit hulladékhőpotenciál azt kimeríti a alváz vagy mennyire hűvös a levegő, hogy meg kell húzni az alváz kihűlni a CPU (kellene, hogy legyen a bevitel, és nem szagelszívó). Ez lesz hangos, mert 1) laptop run meleg, különösen a magasabb modellek magasabb cpu's. És 2) Ez egy kis átmérőjű ventilátor, ezek forogni a gyorsabb sebesség miatt a kisebb, a műszak minden tisztességes mennyiségű levegő / meleg. Azt javasoljuk, hogy hagyja békén elég ami a ventilátor van szó, de te is nézd meg kapok egy laptop hűvösebb. Az aktív fajta (a rajongók installálatlanul) levegőt fúj be a laptop alá. De akkor, hogy biztosítani kell a ventilátort a fenekén a szívó és kipufogó, mert nem egy rajongó levegőt fúj egy szagelszívó csak ütközik a légáramlást.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sok laptop általános utilities program, ahol lehetőség változtatni fan beállításokat. Előfordulhat például, hogy állítsa állandó szinten, vagy a lassabb sebességet. Van egy Sony most, és az Acer előtt, és a két rajongó volt ellenőrzési lehetőségek - Csak meg kell keresni őket. Ha a lehetőség létezik, akkor képesnek kell lennie arra, hogy változás nélkül a számítógépet. Ne használjon külső prog csinálni is.
| |||
| |||
| Kösz a válaszokat ... Én megértem, hogy nagyon veszélyes, hogy harmadik fél használja app megváltoztatni a beállításokat a ventilátort, a ventilátor, de biztosan az indítás és a leállítás között 23 és 35 fok van baj? A gyártók azt is, ahogy a beépített. Azt is értem, hogy ha a cpu is keményen dolgozik, a ventillátor természetesen gyere. De még akkor is, ha az én-m laptop van a tétlen állapotban, nem a vírusok nem fut - a ventilátor továbbra is rúg be fogom def. vegye be a tanácsot, hogy ne használja egy kb. módosíthatjuk a beállításokat ... Saját laptop az Intel Core 2 Duo processzor úgy tudom, hogy erős. Emellett van egy gomb, amely a ventilátor szimbólum alatt, és mikor nyomja le a ventilátor megjelenik a képernyőn, és a propellors csökken 3-tól 5. Ami azt jelenti, a ventilátor lassul igaz? De ez nem történik meg, a gomb nem jelenik meg semmi. A ventilátor ellenőrzése beállítások cyberspacegenie említést tenni a gyártó által a gép (a Sony, Acer), vagy azok, feltéve my Windows? Mert nem úgy tűnik, hogy talált valamit a vezérlőpulton, vagy a BIOS megváltoztatni a beállításokat. |
|
| |||
| |||
| Először is, valamint a tekintetben, nem is érdekel, mit bárki más mond neked. Te kell, hogy őrült, kézzel beállított egy ventilátor sebesség egy laptop. A ventilátor sebességét dinamikusan módosítható a rendszer, attól függően, CPU terhelés és a hőmérséklet. Hagyva azt a felhasználó által beállított rpm fennáll a veszélye a CPU hőmérséklet feletti tervezési szinten. Másodszor, csak újra olvasni a kezdeti post. Ahogy én értem most (helyes, ha tévedek kérjük), azt mondod a ventilátor nem spin-ig a hőmérséklet 35 fok látogatottság és megáll a 23 fok? Ha igen, nem értem a problémát. 23c hűvös a CPU, és Heatsinks helyett egyébként is, nem igazán szükség van az aktív hűtés. Amint ez hitting 35 fok a hőmérséklet érzékelő spnning a ventilátor, hogy csökkentsék a hőm. Ez több mint valószínű, része az energiatakarékos jellemzők (például az akkumulátor), hogy mész már meg lesz a mobil-és a távol a Power Point.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Igaza van - én kezdődik fan szálképzés a 35C, és ha cpu hőm találat 23c ez megáll, és így tovább. Szóval te azt hiszed, hogy a laptop bírságot akkor? Vagy mit gondolsz, hogy valami mást, hogy ez a beállítás a ventilátor? Im egy kicsit összezavarodtam sajnálom. Csak arra gondoltam, hogy a CPU kell hittin között 55-70 ° C rajongó előtt forogni kezd a helyzet? |
|
| |||
| |||
| Nézd meg ezt az utat: A ventilátor forog a melegebb a CPU-t kap. Szóval alapul, hogy everythings finom. Probléma van, ventillátorok nem a legjobb dolog megszabadulni a hő (ez az, amit heatpipes és Heatsinks vannak). Rajongók elsősorban egy laptop anyway, hűvös e le, és nem a CPU. Ezek a CPU cool. Tehát csak azt mutatják, hogy a passzív hűtés szabályozás (újra a vezetékek és a hűtőborda) teszünk a feladatukat, és a szurkolók csak rugdosott, ha szükséges. Ha ez bal-ig közel-tervvizsgálati küszöbértéket akkor is tapasztalat összeomlik, BSODS esetleges hibák száma, mert a ventilátor verrrry lassan egyre megszabadulni hulladékhőpotenciál.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |