![]() |
|
|
|||
|
|||
|
יש לי מחשב נייד חדש, העליון של טווח, ואת המאוורר היא כל הזמן קורה לסירוגין. שלה חזק מאוד גם כן ... אני הורדתי את ה App קרא SpeedFan כדי לראות מה היו טמפרטורות הגדרה של אוהד. וזה בא על ב 35 מעלות, אז תפסיק ב 23 מעלות! זה יותר מדי קר עבור מחשב נייד. אני לא מכיר את הבעיה ולא עושה שום נזק, אבל את המחשב הנישא שלה פשוט חזק מדי ו shouldn't להיות ב 80% מהמקרים. אין את אפשרויות ה-BIOS כדי לשנות את ההגדרות של המאוורר. יש לי קשר עם יצרני והם אפילו לא יכול לתקן את זה על עצמם והם אומרים זה לא בעיה - מאוד מעצבן. יש לי העדכנית עדכוני ה-BIOS וכו 'מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות של המאוורר, אם אני יכול לעשות זאת באמצעות ה-BIOS או באמצעות תוכנית צד שלישי. אני קצת מודאגת באמצעות SpeedFan חסת עלים Im לא מכיר אותו.
הנייד שלי הוא שלום כיתה Notino-D7000 להופיע Vista 32 סיביות. אם מישהו יכול לעזור, זה יהיה מאוד מוערך. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה יהיה די מסוכן lappy על מנת לשנות את ההגדרות של המאוורר, גם אם אתה יכול. מהירות המאוורר הוא קשור ישירות את CPU כמה קשה הוא עובד וכמה לבזבז החום שיש למצות את שסי או כמה מגניב האוויר צריך למשוך אותו לתוך מרכב כדי מגניב את CPU (זה אמור להיות קליטה ולא למצות מעריץ).
זה הולך להיות חזק, כי 1) Laptop של להריץ חם, במיוחד גבוהה עם מודלים סוף סוף גבוה של CPU. ו -2) הוא קטן קוטר אוהד, אלה צריך התפנית לעבר מהר יותר במהירויות, עקב היותו קטן יותר, כדי המשמרת כל סכום מכובד של אוויר / חום. אני הייתי ממליץ לך לעזוב לבד מספיק טוב עד כמה הוא מעריץ את מודאג אבל אתה גם יכול להסתכל על מחשב נייד מקבל מקרר. הפעילה מגוון (עם אוהדים מותקן) לנשוף אוויר על גבי התחתון של המחשבים הניידים. אבל תצטרך להבטיח את אוהדת על התחתונה היא קליטה ולא למצות כי אוהדים נשוב האוויר לתוך למצות מעריץ רק את הסכסוך עם airflow.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מחשבים ניידים רבים יש תוכניות עזר כללי שבו יש אפשרות לשנות הגדרות מעריץ. ייתכן, למשל, להיות מסוגל להגדיר את זה על רמה קבועה, או מהירות איטית יותר. יש לי עכשיו Sony ו Acer לפני ושניהם היו מעריץ שליטה אפשרויות - אתה רק צריך לחפש אותם. אם קיימת אפשרות אז אתה אמור להיות מסוגל לשנות מבלי לפגוע במחשב. Dont שימוש חיצוני prog לעשות זאת בכל זאת.
|
|||
|
|||
|
תודה על תגובות ... אני מבין שזה מאוד מסוכן להשתמש App צד שלישי כדי לשנות את ההגדרות של המאוורר, אך ללא ספק אוהד החל ואת העמדות בין 23 ו 35 מעלות היא לא בסדר? יצרנים אומר שזה רק את הדרך המובנית שלו. אני מבין כי גם כאשר הוא עובד קשה CPU המאוורר יהיה ברור קדימה. אבל גם כאשר הנייד שלי הוא של המדינה לפהות, וירוסים שום דבר לא פועל - המאוורר ימשיך לבעוט למערכת אני Def. קח את העצה לא משתמש ב-App. כדי לשנות את הגדרות ...
הנייד שלי יש Intel Core 2 Duo מעבד אז אני יודע את עוצמה. כמו כן יש כפתור בעל סמל אוהד בהמשך, וכאשר אני הקש אותה, אוהד מופיע על המסך ואת propellors הם צמצמה ל 3 מתוך 5. שאמורה מתכוון המאוורר יהיה להאט נכון? אבל זה לא קורה, על הלחצן מופיע לעשות כלום. האם המאוורר להזכיר לך אפשרויות שליטה cyberspacegenie שבוצעו על ידי היצרן עבור המכונה (Sony, Acer) או הם סיפקו את Windows? בגלל שאני לא מצליחים למצוא שום דבר בלוח הבקרה או ב-BIOS כדי לשנות את ההגדרות. |
|
|
|||
|
|||
|
ראשית, ועם כבוד, לא אכפת לי מה מישהו אחר אומר לך. היית צריך להיות משוגע כדי רוצה ידנית מראש אוהד מהירות על מחשב נייד. מהירות המאוורר מותאם באופן דינמי, על ידי המערכת, בהתאם CPU לטעון ואת הטמפרטורה. השארת את זה משתמש ב-RPM מראש מפעילה את הסיכון של CPU Temp הולכים מעל רמות עיצוב.
שנית, רק לקרוא מחדש את ההודעה הראשונית. כפי שאני מבין את זה עכשיו (תקן אותי אם אני טועה בבקשה), אתה אומר המאוורר לא להסתחרר עד טמפ צפיות 35 מעלות ו 23 מעלות ב מפסיק? אם כך, אני לא מבין את הבעיה. 23c הוא מגניב עבור CPU, ועם heatsinks במקום בכל מקרה, זה לא באמת צריך Cooling פעיל. ברגע זה 35 מעלות להכות את חיישן טמפ הוא מעריץ את spnning כדי לצמצם את זמני. זה יותר סביר חלק החיסכון באנרגיה תכונה (כמו סוללה) כדי לשמור את הולכת עוד אתה צריך להיות Mobile ו במרחק של Power Point.
|
|||
|
|||
|
אתה נכונים - מעריץ שלי מתחיל בשעה ספינינג 35c וכאשר CPU טמפ צפיות 23c מפסיק את זה, וכן הלאה. אז אתה אומר שאתה חושב על הנייד אז זה בסדר? או שמא אתה חושב על משהו אחר, כי ההגדרה של המאוורר? Im קצת מבולבל מצטערת. אני רק חשבתי כי hittin CPU אמור להיות בין 55-70c לפני המאוורר מתחיל להסתחרר למעלה?
|
|
|
|||
|
|||
|
תסתכל על זה ככה: המאוורר spins Warmer את מקבלת את CPU. אז מבוססים כי everythings בסדר.
הבעיה היא, הם לא אוהדים את הדברים בצורה הטובה ביותר להשגת להיפטר חום (זה מה heatpipes ו heatsinks מיועדות). אוהדים בעיקר, על מחשב נייד, בכל מקרה, מגניב אותם למטה, לא את CPU. הם מגניבים את CPU. אז זה רק מראה כי הסדר קירור פסיבי (שוב, את צינורות ו heatsink) עושים את עבודתם לבין אוהדים רק ב לבעוט כאשר הוא צריך. אם היא עזבה אותו עד סמוך-עיצוב סף אז אתה עלול להיתקל קריסות, BSODS, כל מספר של שגיאות בגלל המאוורר verrrry לאט מקבל להיפטר בזבוז של החום.