mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP *

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 29, 2007, 10:39
Naujas Narys

Default Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP *

Turiu nauja nešiojamą kompiuterį, viršuje nuotolio ir ventiliatoriumi yra nuolat vyksta ir išjungti. Jos labai garsiai, kaip gerai ... I downloaded app vadinamas SpeedFan pamatyti, kas buvo temperatūros nustatymas ventiliatorius. Ir ji ateina ne 35 laipsnių, tada sustoja prie 23 laipsnių! Tai toli gražu per šalta nešiojamas. Žinau jos ne problema ir nedaryti jokios žalos nešiojamojo kompiuterio, bet jos tiesiog per garsiai ir shouldn't būti apie 80% laiko. Nėra BIOS galimybių pakeisti ventiliatoriaus parametrai. Turiu kreiptis gamintojai ir jie negali net nustatyti patys ir sako ne jos problema - labai erzina. Turiu naujausią BIOS atnaujinimai ir tt Ar kas nors žino kaip galėčiau pakeisti ventiliatoriaus parametrai-ar galiu tai padaryti per BIOS arba per trečiosios šalies programa. Esu šiek tiek sunerimęs, naudojant SpeedFan cos Im nėra susipažinę su ja.

Mano nešiojamas Hi-Grade Notino D7000 veikia Vista 32-bit. Jei kas nors galėtų padėti, būtų labai dėkingi.
Old Rugsėjis 29, 2007, 19:49
Donorų grupės

Būtų gana pavojinga lappy pakeisti ventiliatoriaus parametrus, net jei galėtų. Ventiliatoriaus greitis yra tiesiogiai susijęs su tuo, kaip sunkiai dirba CPU ir kiek atliekų šilumai jis turi išmetamųjų nuo važiuoklės ir kiek atvėsti ore jį reikia traukti į važiuoklės atvėsti CPU (jis turėtų būti norma, o ne išmetimo ventiliatorius).

Tai bus garsiai, nes 1) nešiojamojo kompiuterio paleisti karšta, ypač aukščiausios klasės modelius su aukščiausios klasės CPU's. Ir 2) Tai mažo skersmens ventiliatorius, jie turi suktis ne greičiau greičiu, dėl to yra mažesnės, perkelti bet padoraus dydžio oro šilumą.

Norėčiau pasiūlyti, kad jums palikti pakankamai gerai tik tiek, kiek tai susiję gerbėjas, bet jūs taip pat galėtų apsvarstyti gauti nešiojamojo kompiuterio aušintuvu. Aktyvūs veislės (su ventiliatoriai įdiegtas) smūgis į orą iš Laptops apačioje. Bet jūs turite užtikrinti, kad į dugną ventiliatoriaus įsiurbimo ir išmetimo nebūtų, nes ventiliatoriai pučia orą į ištraukimo ventiliatorius bus tik konflikto su oro srauto.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 30, 2007, 06:44
Donorų grupės

daug nešiojamieji kompiuteriai turi bendrą komunalinių paslaugų programų, jei yra galimybė keisti ventiliatorių parametrai. galite, pavyzdžiui, galima nustatyti, kad jis ne pastovų lygį, arba lėčiau. Turiu "Sony" dabar ir Acer prieš tai ir tiek jau ventiliatorius kontrolės galimybės - tiesiog turiu ieškoti jų. Jeigu galimybė yra, tai jūs turite turėti galimybę keisti nekenkiant kompiuterio. Nereikia naudoti išorinį prog tai daryti nors.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Rugsėjis 30, 2007, 07:23
Naujas Narys

Ačiū už atsakymus ... Aš suprantu, kad tai yra labai pavojinga naudoti trečiosios šalies app keisti ventiliatorių parametrų, bet tikrai ventiliatorius paleisti ir sustabdyti būtų tarp 23 ir 35 laipsnių yra neteisingas? Gamintojai sako, kad tai tik būdas jo pastatyta. Aš taip pat suprantu, kad kai CPU dirba ventiliatorius, be abejo, ateis. Bet net tada, kai mano nešiojamas yra neveikos būsenai, nėra virusų nieko rodyti - ventiliatorius vis tiek kick in Aš def. gerkite patarimų nenaudoja app. pakeisti parametrus ...

Mano nešiojamasis kompiuteris turi "Intel Core 2 Duo, todėl žinau, jo galingas. Taip pat yra mygtukas, kuris ventiliatoriaus simbolis toliau, ir kai aš spaudžiu ją, ventiliatorius ant ekrano ir propellors yra sumažinta iki 3 iš 5. Kuris turėtų reikšti ventiliatorius sulėtins teisė? Bet tai nevyksta, atsiranda mygtukas nieko nedaryti. Ar ventiliatorius kontrolės parametrus paminėti cyberspacegenie kurį už įrenginio (Sony, Acer) gamintojo ar jie jei mano langus? Because I can't seem to find anything in Control Panel, arba BIOS pakeisti nustatymų.
Old Rugsėjis 30, 2007, 08:21
Donorų grupės

Pirma, ir su pagarba, I don't care, ką kas nors jums pasakys. Jūs turite būti Mad nori rankiniu būdu iš anksto ventiliatoriaus greitį nešiojamas. Ventiliatoriaus greitis yra dinamiškai reguliuoti pagal sistema, priklausomai nuo procesoriaus apkrovos ir temperatūros. Palikus jį ne vartotojo preset rpm eina apie CPU temp rizikos viršijančio dizainas lygiai.

Antra, tik vėl perskaityti pirminį pranešimą. Kaip suprantu dabar (Correct me if I'm wrong please), jūs sakydamas ventiliatoriaus nėra nugara iki 35 laipsnių temperatūros hitai ir sustoja prie 23 laipsnių?

Jei taip, tai aš nesuprantu problemos. 23c vėsu ir CPU, ir radiatoriai vietoj bet kokiu atveju, jis nėra iš tikrųjų reikia aktyvaus aušinimo. Ją muša 35 laipsnių temperatūros jutiklis spnning iki ventiliatoriaus sumažinti temperatūros. Tai daugiau nei gali dalį energijos taupymo funkcija (su baterija) laikyti eini jau turėtumėte būti mobilūs ir nuo Power Point.

-Kanoakavirus
Old Rugsėjis 30, 2007, 10:11
Naujas Narys

Jūs teisingai - mano ventiliatorius pradeda verpti prie 35C ir kai CPU temp Hits 23c sustos, ir taip toliau. Taigi, tai reiškia, kad jūs manote, kad nešiojamas kompiuteris yra gerai tada? Or do you think its something else, kad ji nustatymas ventiliatorius? Im šiek tiek supainioti Atsiprašome. Aš tik maniau, kad CPU turi būti hittin tarp 55-70C kol ventiliatorius pradeda suktis iki?
Old Rugsėjis 30, 2007, 13:15
Donorų grupės

Pažvelkite į ją tokiu būdu: ventiliatorius sukasi šilčiau CPU pasireiškia. Todėl pagrįsta, kad everythings baudą.

Problema yra, gerbėjų yra ne ką geriau už atsikratyti šilumos (That's what heatpipes ir radiatoriai yra skirti). Ventiliatoriai pirma, į nešiojamas bet kokiu atveju, kietas tas, nustatantį, o ne CPU. Jos cool CPU.

Taigi, tai tik rodo, kad pasyvus aušinimas išdėstymas (vėlgi, vamzdeliai ir Heatsink) darai savo darbą ir sirgaliai tik spardymas į kai jai reikia.

Jei jis paliko kol šalia dizainas slenksčio tada tu gali patirti avarijos, BSODS, bet klaidų skaičius, nes ventiliatorius verrrry pamažu tampa atsikratyti atliekų šiluma.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.