mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Mainot iestatījumus CPU ventilators * PLEASE HELP *

Reply

Thread Tools
Old Septembris 29, 2007, 10:39
New Member Group

Default Mainot iestatījumus CPU ventilators * PLEASE HELP *

Man ir jauns klēpjdators, aug diapazonu un ventilators nepārtraukti notiek un izslēgt. Tās ir ļoti skaļi, kā arī ... Es lejupielādēt app sauc SpeedFan lai redzētu temperatūra bija noteikt ventilatora. Un tas nāk par 35 grādiem, tad apstājas pie 23 grādiem! Tas ir pārāk auksts, lai klēpjdators. Es zinu, tā nav problēma, un nedara sev nekādu kaitējumu klēpjdators, bet tās pārāk skaļi un shouldn't jābūt par 80% laika. Nav BIOS iespējas mainīt uz ventilatora uzstādījumus. Man ir sazinājušies ar ražotājiem, un viņi nevar pat salabot sevi un viņi saka, tā nav problēma - ļoti kaitinošas. Man ir jaunāko BIOS atjauninājumiem utt Vai kāds zina, kā es varu mainīt par ventilatoru Settings-vai es varētu darīt to caur BIOS vai caur trešās puses programmu. Es esmu mazliet norūpējies par izmantojot SpeedFan cos Im nav pazīstami ar to.

Mans klēpjdators ir Hi-Grade Notino D7000 gaitas Vista 32-bit. Ja kāds varētu palīdzēt, būtu ļoti appreciated.
Old Septembris 29, 2007, 19:49
Donors Group

Būtu visai bīstama lappy mainīt ar ventilatoru uzstādījumus, pat ja jūs varētu. Ventilatora ātrums ir tieši saistīts ar to, cik grūti cpu strādā, un cik daudz atkritumu siltumu, tā ir izplūdes no šasijas vai cik vēss gaiss tai vajadzīga, lai vilktu vērā šasijas atdzist CPU (ja tas ir ieplūdes un nav izplūdes ventilatoru).

Tas būs skaļi, jo 1) Laptop's Run karsti, jo augstāka gala modeļus ar augstāku CPU's. Un 2) Tā ir maza diametra ventilatoru, tie ir griešanās pie ātrāka ātrumu, jo ir mazākas, lai pārslēgtos jebkuru pienācīgu gaisa daudzumu / siltumu.

Es jums ieteiktu atstāt pietiekami labi, tikai ciktāl tas ventilators, bet jūs varat arī apskatīt kļūst klēpjdators vēsākas. Aktīvā šķirne (ar ventilatoriem ir uzstādīta) pūst gaisu uz apakšā klēpjdatorus. Bet jums būs nepieciešams nodrošināt ventilatoru apakšā ir ieplūdes un nav izplūdes jo ventilatori pūš gaisu izplūdes ventilatoru būs tikai pretrunā ar gaisa plūsmu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 30, 2007, 06:44
Donors Group

daudz laptops ir komunālajos programmām, kur ir iespēja mainīt ventilatoru iestatījumus. Jūs varat, piemēram, varētu noteikt to pastāvīgā līmenī, vai lēnāku ātrumu. Man ir Sony tagad, un Acer pirms tam, un abi bija ventilators kontroles iespējas, - jūs tikko ieguva meklēt tos. Ja iespēja pastāv, tad vajadzētu būt iespējai nomainīt nekaitējot datoru. Dont izmantot ārējos prog to darīt gan.

Mana sistēma: Elephant

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (s):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Dzesēšana:
Thermalright Ultra-120 galējās
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 collas
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old Septembris 30, 2007, 07:23
New Member Group

Paldies par atbildēm ... Es saprotu, ka tas ir ļoti bīstami izmanto trešo personu app mainīt ar ventilatoru uzstādījumus, bet protams ventilatoru iedarbināšana un apturēšana notiktu starp 23 un 35 grādos, ir nepareizi? Ražotāji teic, ka tas ir tikai veids, kā tā uzbūvēta. Es arī saprotu, ka tad, ja CPU ir smagi strādā ventilatoru, protams come on. Bet pat tad, ja mans klēpjdators ir dīkstāve, bez vīrusiem nekas darbojas - ventilators joprojām kick in es def. ņem savu padomu neizmanto app. mainīt iestatījumus ...

Mans klēpjdators ir Intel Core 2 Duo procesoru, lai es zinu tās spēcīgs. Arī tur ir poga, kas ir ventilators simbols turpmāk, un, kad es piespiediet to, ventilatoru parādās uz ekrāna un propellors samazina līdz 3 no 5. Kam ir ventilators palēninās tiesības? Bet tas nenotiek, parādās poga neko nedarīt. Vai ventilatora kontrole opcijas pieminēt cyberspacegenie, ko ražotājs mašīnu (Sony, Acer), vai tie sniedz manu logu? Jo man šķiet, nevaram atrast neko vadības panelī vai BIOS, lai mainītu iestatījumus.
Old Septembris 30, 2007, 08:21
Donors Group

No vienas puses, un ar cieņu, man vienalga, ko kāds cits stāsta jums. Jūs jābūt mad vēlaties manuāli preset ventilatora ātrumu klēpjdators. Ventilatora ātrumam ir dinamiski pielāgot, ko sistēma, atkarībā no cpu slodze un temperatūra. Atstājot pie lietotāja iepriekšiestatīti rpm iet risks, cpu temp iet virs dizains līmeni.

Otrkārt, tikai pārlasīt savu sākotnējo post. Kā es saprotu, ka tagad (labot mani, ja es kļūdos, lūdzu), jūs sakāt ventilators nav spin līdz temp hits 35 grādiem un apstājas pie 23 grādiem?

Ja tā, tad es nesaprotu problēmu. 23c ir forši uz CPU, un ar Pāraidīšanas vietā anyway, tas nav īsti nepieciešams aktīvo dzesēšanu. Kad tas ir hitting 35 grādu temp sensors ir spnning līdz ar ventilatoru, kas samazina temp. Tas ir vairāk nekā iespējams daļa no enerģijas taupīšanas funkciju (kā baterijas), lai saglabātu jums notiek ilgāk jums būtu mobili un prom no power point.

-Kanoakavirus
Old Septembris 30, 2007, 10:11
New Member Group

Jums ir pareizi - mana ventilators sākas griešanās pie 35C un, ja cpu temp hits 23.c tā apstājas un tā tālāk. So do you mean, ka jūs domājat klēpjdators ir labi tad? Vai jūs domājat tās kaut kas cits, ka noteikt ventilatora? Im nedaudz mulsina sorry. Es tikai domāju, ka CPU ir hittin no 55-70c līdz ventilators sāk spin up?
Old Septembris 30, 2007, 13:15
Donors Group

Paskaties uz to šādi: fan spins siltāks CPU izpaužas. Tā pamatā, ka everythings fine.

Problēma ir tā, ventilatori nav labākās lietas, lai atbrīvotos no karstuma (kas ir tas, ko heatpipes un Pāraidīšanas elementi ir paredzēti). Fans galvenokārt ar klēpjdatoru anyway, atdzesē tās uz leju, ne CPU. Tās cool CPU.

Tātad tā ir tikai pierāda, ka pasīvās dzesēšanas režīms (atkal, caurules un Heatsink) dara savu darbu un fans tikai izpausties, kad tas nepieciešams.

Ja tā pa kreisi, līdz pie dizaina sliekšņa, tad tu varētu pieredzes crashes, BSODS neierobežotam skaitam kļūdas, jo ventilators verrrry pamazām kļūst atbrīvotos no atkritumiem siltumu.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks