az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

CPU Fan * LÜTFEN YARDIM * ayarlarını değiştirme

Reply

Konu Araçları
Old 29. Eylül 2007, 10:39
Yeni Üye Grubu

Default CPU Fan * LÜTFEN YARDIM * ayarlarını değiştirme

Ben Aralığın ve fan üst yeni bir dizüstü bilgisayar var sürekli açık ve kapalı olacak. Çok yüksek de ... Ben bir uygulaması olan sıcaklıklar fan ne ayar olduğunu görmek için SpeedFan adı indirilebilir. Ve 35 derece at sonra 23 derece at durur geliyor! Bu çok bir dizüstü bilgisayar için soğuk. Ben ve bir sorun bildiğiniz dizüstü bilgisayar, ancak herhangi bir zarar yapmıyorum ve çok yüksek sesle ve shouldn't zaman% 80 olmak. Bu BIOS'unda herhangi bir seçenek fan için ayarları değiştirmek için. Ben üreticileri temas etmiş ve hatta kendileri tamir edemez ve onun bir sorun - çok can sıkıcı söylüyorlar. Ben son BIOS güncellemeleri vs herkes nasıl fan için ayarları-olsun ben BIOS veya bir üçüncü taraf program yoluyla mümkündür değiştirebilirsiniz biliyor mu var. Biraz SpeedFan marul kullanarak merak pm ile değil Im.

Benim laptop bir Hi-Grade Notino D7000 Vista çalıştıran 32-bittir. Eğer herkes yardımcı olabilir, büyük mutluluk duyacağız.
Old 29. Eylül 2007, 19:49
Bağış Grubu

Daha çok bir fan ve ayarlarını değiştirmek için lappy için bile olabilir tehlikeli olacaktır. Fan hızını doğrudan nasıl sabit CPU çalışıyor ve ne kadar atık ısı da şasi veya egzoz için ne kadar soğuk hava bu kasa içine işlemci serin eleştirmek gerekiyor sahiptir ilgili (bir giriş ve bir olmalıdır egzoz hayranıyım).

Çünkü 1 ses için) sıcak, özellikle yüksek son model çalıştırmak's Dizüstü's going yüksek son CPU'nuzun. Ve 2) Bu küçük çaplı Fan's, bu hızlı hızında daha küçüktür nedeniyle, hava her iyi tutar / ısı geçiş spini gerekir.

Benim size yeterince yalnız kadarıyla fan ilgili ama aynı zamanda bir laptop soğutucu almak bakmak olabilir bırakmak tavsiye ediyoruz. Dizüstü bilgisayarlar ve alt üzerine etkin çeşitli darbe hava fanlar yüklü () ile. Çünkü fanlar bir egzoz hayranıyım içine hava akımı ile sadece çatışma hava üfleme Ama altındaki fan sağlamak gerekir bir giriş ve bir egzoz olduğunu.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 30. Eylül 2007, 06:44
Bağış Grubu

Birçok dizüstü bilgisayarlar bulunduğu yelpaze ayarlarını değiştirmek için bir seçenek genel araçları programları var. Örneğin, sabit bir seviyede, ya da daha yavaş bir hız ayarlamak mümkün olabilir. Ben bir Sony şimdi, ve bir Acer daha önce ve her iki yelpaze kontrol seçenekleri vardı - sadece onlara bakmak için var. Bu seçenek daha sonra, bilgisayarı zarar vermeden değiştirmek gerekir var. Dont ancak bunu yapmak için bir dış yiyecek kullanın.

Benim Sistemi: Fil

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600
Anakart:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM hafıza:
2GB korsan XMS
Grafik Kartı (ler):
Asus EN8600GT Silent
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Samsung HD501
Optik Sürücü (ler):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Soğutma:
Thermalright Ultra-120 aşırı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Dell 2005FPW 20 inç
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista Home Premium
Old 30. Eylül 2007, 07:23
Yeni Üye Grubu

Yanıtlar için teşekkürler ... O çok, ama kesinlikle hayranıyım başlamak fan uygun ayarları değiştirmek ve 23 ve 35 derece arasında durak üçüncü uygulaması kullanmak için tehlikeli olduğunu anlamak yanlış olan ne? Üreticilerinin sadece yolu ile yapılmış olduğunu söylüyorlar. Ben de o zaman işlemci sabit fan açıkça üzerine gelecek çalıştığını biliyoruz. Ama bile benim laptop bir boş durumda, herhangi bir virüs yok çalışıyor - fan in ben def yazmaktır olacak hala tekme olacaktır. app kullanmıyorsanız sizin tavsiye almak. ayarlarını değiştirmek için ...

Ben güçlü biliyor Benim dizüstü Intel Core 2 Duo işlemci var. Ayrıca bu aşağıdaki hayranıyım simgesi olan bir düğme ve ben basın, bir hayranıyım ekranda görünür ve propellors 3 ila 5 azalmıştır. Hangi fan sağ yavaþlatacak demek gerekir? Ama bu, butonuna şey yapmak görünüyor olmaz. Size cyberspacegenie makine (Sony, Acer) için üretici tarafından yapılan söz veya Windows sağlanır fan kontrol seçenekleri nelerdir? Çünkü kontrol paneli veya BIOS ayarlarını değiştirmek için bir şey bulmak gibi değildir.
Old 30. Eylül 2007, 08:21
Bağış Grubu

İlk olarak, saygı ve ben başkasının ne söyler don't care. Istediğiniz için deli olmak gerekir ediyorum el dizüstü bir fan hızını belirlenmiş. Fan hızı dinamik, sistem tarafından, işlemci yükü ve sıcaklığına bağlı olarak ayarlanır. Bir kullanıcı bir şekilde bırakmak belirlenmiş devir CPU ısı karşılaşma riskini tasarım seviyesinin üstünde devam eder.

İkinci olarak, sadece tekrar ilk yazı okudum. Ben şimdi anlıyorum eğer yanlış lütfen yaşıyorum () kadar ısı 35 derece ve 23 derece durur at isabetleri kadar spini değil fan söyleyerek ettiğiniz bana doğru?

Eğer öyleyse, ben problemi yoktur. 23c bir cpu için, serin ve yerde heatsinks yine de, gerçekten ihtiyaç duymaz etkin soğutma. Bir kez bu ısı azaltmak için fan kadar spnning 35 derece ısı sensörü vurmak's. Bu bir güç tasarrufu özelliği olasılıkla parçası daha fazlasını (pil gibi) Daha uzun ve uzak bir güç noktası cep gerektiğini sürdürmek için.

-Kanoakavirus
Old 30. Eylül 2007, 10:11
Yeni Üye Grubu

Sen doğru olduğunu - benim hayranı 35c at iplik ve başlıyor işlemci ısı 23c bu durur vurdu, vb. Demek ki, dizüstü bilgisayarınızın sonra iyi olduğunu düşünüyorum anlama geliyor? Veya onun başka bir şey bu fan ayarı düşünüyorsun? Im biraz üzgün karıştı. Sadece bu CPU 55 arasında hittin-70c fan öncesine kadar spini başlar gerektiğini düşündüm?
Old 30. Eylül 2007, 13:15
Bağış Grubu

Bunu bu şekilde Bak: Fan Elleri ve sıcak CPU alır. Böylece üzerine everythings ince tabanlı.

Sorun, taraftar elde ısı kurtulmak (bu en iyi şey değildir ne heatpipes ve heatsinks için). Fanlar öncelikle, bir dizüstü bilgisayar olarak zaten, CPU bu değil soğumasını sağlar. Bunlar, işlemci serin.

Yani sadece pasif soğutma düzenlemesi (tekrar boruların ve heatsink) ve fanlar sadece zaman gerekiyor tekmeleme iş yapıyorsun gösteren's.

Eğer yakın tasarım eşiğine kadar sonra çöküyor deneyim sizce sola, BSODS, hatalar herhangi sayıda çünkü fan verrrry yavaş olur atık ısı kurtulun.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks