менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Зміна налаштувань вентилятора процесора PLEASE HELP * *

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 вересня 2007, 10:39
Нові члени групи

Default Зміна налаштувань вентилятора процесора PLEASE HELP * *

У мене є новий ноутбук, верхній частині діапазону, а вентилятор постійно йде і вимикати. Її дуже голосно, а ... я скачав App називається SpeedFan щоб побачити, що температура була установку вентилятора. І вона вийде на 35 градусів, потім зупиняється на 23 градусів! Це дуже холодно для ноутбука. Я знаю його не проблема, а не робити які-небудь шкоди для свого ноутбука, але просто занадто голосно і не повинно бути на 80% часу. Існує немає опції в BIOS для зміни налаштувань для вентилятора. Я зв'язався виробниками і вони навіть не можуть виправити самі і кажуть, його не проблема - дуже дратує. Я останнє оновлення BIOS т.д. Хто-небудь знає, як я можу змінити налаштування для фан-чи зможу я зробити це через BIOS або з допомогою програми стороннього розробника. Я трохи турбувався про використання SpeedFan COS Їм не знайомі з нею.

Мій ноутбук є Привіт-Grade Notino D7000 працює Vista 32-Bit. Якщо хто може допомогти, вона буде прийнята з вдячністю.
Old 29 вересня 2007, 19:49
Донор групи

Було б досить небезпечним для lappy для зміни параметрів вентилятора, навіть якщо ти міг. Швидкість обертання вентилятора, безпосередньо пов'язаних з яким жорсткий процесор працює і скільки відпрацьованого тепла він вичерпав з шасі або скільки прохолодне повітря він повинен тягнути на шасі для охолодження процесора (якщо буде споживання, а не витяжний вентилятор).

Це буде гучний, тому що 1) ноутбука працювати гаряча, особливо вищого і закінчуючи моделями з більшою кінці процесора. І 2) Це маленький діаметр вентилятора, вони повинні швидко обертаються на швидкості, з-за меншого часу, переміщення будь-який пристойний обсяг повітря / обігріву.

Я рекомендую вам залишити досить добре, як одноосібно, що стосується вентиляторів, але ви також можете подивитися на отримання ноутбука кулер. Активні сорту (з вентиляторами встановлений) удар повітря на нижній ноутбуках. Але вам необхідно забезпечити вентилятор на дно споживання, а не вихлопних газів, оскільки фани дует повітря в витяжний вентилятор буде тільки конфлікт з повітря.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 30 вересня 2007, 06:44
Донор групи

Ноутбуки мають багато спільних програмах утилітами, де є можливість міняти вентилятор налаштування. Ви можете, наприклад, мати можливість встановити її на постійному рівні, або більш низькій швидкості. У мене зараз Sony, Acer і до цього, і обидва були посилань Fan Control - ви просто дивитися на них. Якщо параметр існує, то ви повинні бути здатні змінити без шкоди комп'ютеру. Dont використання зовнішніх прог зробити це, хоча.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 30 вересня 2007, 07:23
Нові члени групи

Дякуємо за відповіді ... Я розумію, що це дуже небезпечно використовувати третій учасник App для зміни параметрів вентилятора, але вірно вентилятор запуску та зупинки між 23 і 35 градусів не так? Виробники кажуть, що це саме так, як побудував свій. Я також розумію, що коли процесор напружено працює вентилятор буде явно пішли. Але навіть якщо мій ноутбук знаходиться в неактивному стані, ніяких вірусів нічого не працює - вентилятор буде як і раніше удар дюйма я Def. прийняти ваші поради не використовується в App. Для зміни параметрів ...

Мій ноутбук Intel Core 2 Duo тому я знаю свої потужні. Також є кнопка, яка має вентилятор символом нижче, і, коли я натискаю її, вентилятор з'являється на екрані, а гвинтів зводяться до 3 з 5. Якою має означати, вентилятор буде сповільнюватися право? Але цього не відбудеться, з'явиться кнопка нічого не робити. Чи є Fan Control посилань ви згадуєте cyberspacegenie виробник для цієї машини (Sony, Acer), або ж вони надавали мені вікно? Тому що я не можу знайти нічого в панелі управління або в BIOS для зміни налаштувань.
Old 30 вересня 2007, 08:21
Донор групи

По-перше, і з повагою, я не хвилює, що хто-небудь інший говорить вам. Вам треба бути божевільним, щоб хочете вручну заданої швидкості обертання вентилятора на ноутбуці. Швидкість обертання вентилятора динамічно коректується, системою, в залежності від завантаження процесора і температури. Залишивши його на заданий користувачем хв ризикує CPU Temp відбувається над дизайн рівнів.

По-друге, просто перечитайте Ваше перше повідомлення. Як я тепер розумію (поправте мене, якщо я помиляюся, будь ласка), ви говорите, вентилятор не обертається до Темп переглядів 35 градусів і зупиняється на 23 градусів?

Якщо це так, я не розумію цю проблему. 23c прохолодне для процесора, і з радіаторами в будь-якому місці, вона насправді не мають потреби в активному охолодженні. Після його попадання 35 градусів темп датчик spnning до вентилятора зменшити темп. Це більш ніж ймовірно, частиною функції економії енергії (як в батарею), щоб ти більше ви повинні бути мобільними і від Power Point.

-Kanoakavirus
Old 30 вересня 2007, 10:11
Нові члени групи

Ви маєте рацію - моє вентилятор починає обертатися на 35C і коли CPU Temp показів 23c, він зупиняється, і так далі. Так що ви маєте на увазі, що ви думаєте, ноутбук є штраф тоді? Чи ви вважаєте своїм другом, що установки вентилятор? Їм трохи заплутався жаль. Я просто думала, що процесор слід Hittin між 55-70C до вентилятор починає обертатися вгору?
Old 30 вересня 2007, 13:15
Донор групи

Подивіться на це в такий спосіб: вентилятор спинами тепла процесор одержує. Такий заснований на тому, що Everythings штрафу.

Проблема в тому, фани не найкращий для позбавлення від тепла (ось що теплові трубки і радіатори для). Вентилятори перш за все, в ноутбуці все одно, прохолодно тих вниз, а не центрального процесора. Вони охолодження процесора.

Так що це просто показує, що пасивне охолодження композиції (знову ж таки, труб і радіатором) виконують свою роботу, і фанати лише в ногу, коли воно необхідне.

Якщо він залишив її, поки у порога проектно-то може впасти, BSODS будь-яку кількість помилок, оскільки вентилятор verrrry поступово позбувається від надлишкового тепла.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Зміни плати freshdawn Процесори, материнські плати RAM & 1 1 лютого 2008 13:08
Мені потрібні інструкції перед зміною процесор DownSyndromeBoi Процесори, материнські плати RAM & 1 2 січня 2008 18:01
Чому комп'ютер постійно змінюються? RawRyder Off Topic Discussion 9 16 листопада 2007 07:12
Причина налаштування екрану змінюється? Casselle Операційні системи Windows 4 3 вересня 2007 01:31
Зміни Провайдери nurtonc Веб-браузери & FTP-клієнти 2 2 травня 2007 02:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.