![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, jména Dan, je to již delší dobu, protože jsem si postavil počítač, let ve skutečnosti, ale budu se začít hned. I začne s AMD Quad procesor v počítači.: Smile: Nicméně slyšel jsem, že zde budou nové generace AMD čtyř-jádrové procesory, které budou vyžadovat vlastní desce podporu.: Mrkat: Otázka - Co je to nejlevnější desky, která se vejde standardní AMD Quad procesor, který podporuje i nové procesory, takže systém je budoucnost důkaz? Díky za pomoc jsem obdržel, Dan.: Cizinec: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete budoucí-důkaz. MA770-UD3 a 790X-UD4P jak vzít AM3 + Phenom IIs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud AMD uvolnění nové generace procesoru to, že "vyžaduje vlastní desce" Důvodem je, protože je to odlišné zásuvky. To bych se rád koupi desce hned a vybavení vaší "trojúhelníkový" CPU jste ve chvíli, a pak se snaží vejít a "oběžník" CPU AMD zpráva, když v nich. Je jasně nefunguje, jiný socket tvar, různý počet pinů .. atd.