μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Φτηνές συμβατή μητρική πλακέτα και το μέλλον να πάνε με επεξεργαστές AMD x4;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Μαΐου 2009, 07:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Φτηνές συμβατή μητρική πλακέτα και το μέλλον να πάνε με επεξεργαστές AMD x4;

Γεια σε όλους, Dan ονόματα, Είναι καιρός από τότε που δημιουργήσαμε έναν υπολογιστή, χρόνια στην πραγματικότητα, αλλά είμαι πρόκειται να ξεκινήσει τώρα.

Θα ξεκινήσω με ένα AMD Quad πυρήνας επεξεργαστή του μηχανήματος.: Χαμόγελο:

Ωστόσο, έχω ακούσει ότι θα υπάρχει μια νέα γενιά επεξεργαστών της AMD Quad πυρήνα που θα απαιτήσουν τη δική τους μητρική πλακέτα στήριξης.: Wink:

Η ερώτηση - Ποια είναι η φθηνότερη μητρική πλακέτα που θα χωράει ένα πρότυπο πυρήνα επεξεργαστή AMD Quad, υποστηρίζει επίσης ότι οι νέες αυτές επεξεργαστών ούτως ώστε το σύστημα είναι πιο μέλλον απόδειξη;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια λάβω,

Dan.: Αλλοδαπός:
Old 29ης Μαΐου 2009, 08:07
Ομάδα Δωρητών

Default Φτηνές συμβατή μητρική πλακέτα και το μέλλον να πάνε με επεξεργαστές AMD x4;

Δεν είναι δυνατή η μελλοντική βιωσιμότητα.

MA770-UD3 και 790X-UD4P τόσο λάβει AM3 + Phenom IIs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 29ης Μαΐου 2009, 08:54
Ομάδα Δωρητών

Αν η AMD απελευθέρωση μιας νέας γενιάς επεξεργαστή του, ότι "απαιτούν τη δική τους μητρική πλακέτα" ο λόγος είναι γιατί είναι μια διαφορετική πρίζα.

Θα ήθελα να έπαιρνα την αγορά μιας μητρικής πλακέτας τώρα και τον εξοπλισμό σας "τριγωνικές" CPU που έχετε αυτή τη στιγμή, και στη συνέχεια προσπαθεί να χωρέσει μια "κυκλική" CPU στην AMD, όταν τους απελευθερώσουν.

Είναι σαφώς δεν θα λειτουργήσει, διαφορετική πρίζα σχήμα, διαφορετικό αριθμό των ακίδων .. κλπ.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φτηνές αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας roo97ss Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 30 Δεκ. 2008 13:09
Είναι PCI-e v2 κάρτα γραφικών συμβατή με παλιά μητρική navnut Κάρτες Γραφικών & Monitors 30 15 Νοε 2008 10:47
Η οικοδόμηση ενός υπολογιστή για το μέλλον μου. TRON Γενική Συζήτηση Hardware 4 3 Φεβ 2008 13:12
Μέλλον Laptop Τεχνολογία OlyPerson Laptops, Κινητά & PDA 4 29 Μαΐου 2007 17:27
Το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών Rohitpatel Off Topic Συζήτηση 4 6η Μαΐου 2007 01:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.