![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Dan ονόματα, Είναι καιρός από τότε που δημιουργήσαμε έναν υπολογιστή, χρόνια στην πραγματικότητα, αλλά είμαι πρόκειται να ξεκινήσει τώρα. Θα ξεκινήσω με ένα AMD Quad πυρήνας επεξεργαστή του μηχανήματος.: Χαμόγελο: Ωστόσο, έχω ακούσει ότι θα υπάρχει μια νέα γενιά επεξεργαστών της AMD Quad πυρήνα που θα απαιτήσουν τη δική τους μητρική πλακέτα στήριξης.: Wink: Η ερώτηση - Ποια είναι η φθηνότερη μητρική πλακέτα που θα χωράει ένα πρότυπο πυρήνα επεξεργαστή AMD Quad, υποστηρίζει επίσης ότι οι νέες αυτές επεξεργαστών ούτως ώστε το σύστημα είναι πιο μέλλον απόδειξη; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια λάβω, Dan.: Αλλοδαπός: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι δυνατή η μελλοντική βιωσιμότητα. MA770-UD3 και 790X-UD4P τόσο λάβει AM3 + Phenom IIs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αν η AMD απελευθέρωση μιας νέας γενιάς επεξεργαστή του, ότι "απαιτούν τη δική τους μητρική πλακέτα" ο λόγος είναι γιατί είναι μια διαφορετική πρίζα. Θα ήθελα να έπαιρνα την αγορά μιας μητρικής πλακέτας τώρα και τον εξοπλισμό σας "τριγωνικές" CPU που έχετε αυτή τη στιγμή, και στη συνέχεια προσπαθεί να χωρέσει μια "κυκλική" CPU στην AMD, όταν τους απελευθερώσουν. Είναι σαφώς δεν θα λειτουργήσει, διαφορετική πρίζα σχήμα, διαφορετικό αριθμό των ακίδων .. κλπ.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φτηνές αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας | roo97ss | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 30 Δεκ. 2008 13:09 |
| Είναι PCI-e v2 κάρτα γραφικών συμβατή με παλιά μητρική | navnut | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 30 | 15 Νοε 2008 10:47 |
| Η οικοδόμηση ενός υπολογιστή για το μέλλον μου. | TRON | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 3 Φεβ 2008 13:12 |
| Μέλλον Laptop Τεχνολογία | OlyPerson | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 29 Μαΐου 2007 17:27 |
| Το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών | Rohitpatel | Off Topic Συζήτηση | 4 | 6η Μαΐου 2007 01:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |