manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Jeftini kompatibilne matične ploče i budućnosti ići x4 sa AMD procesorima?

Reply

Thread Tools
Old 29 svi 2009, 07:52
Novi član grupe

Default Jeftini kompatibilne matične ploče i budućnosti ići x4 sa AMD procesorima?

Hi everyone, imena Dan Prošlo je neko vrijeme jer sam sagradio računalu, godina, u stvari, ali Im 'idući u start now.

Ja ću početi sa AMD quad core procesor u stroju.: Smile:

Međutim, ja sam čuo da će biti nove generacije AMD quad core procesora, koje će zahtijevati svoje matične ploče podršku.: Wink:

Postavlja se pitanje - Koji je najjeftiniji matične ploče koje će stati standardni AMD quad core procesor, koji također podržava ove nove procesore, tako da se sustav više budućnosti dokaz?

Hvala za bilo kakvu pomoć ću primiti,

Dan.: Vanzemaljac:
Old 29 svi 2009, 08:07
Donatorska Grupa

Default Jeftini kompatibilne matične ploče i budućnosti ići x4 sa AMD procesorima?

Ne možete budućnost-dokaz.

MA770-UD3 i 790X-UD4P oba uzeti AM3 + Phenom IIS.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 29 svi 2009, 08:54
Donatorska Grupa

Ako AMD release novu generaciju CPU-a, koji "traže svoje matične ploče" razlog je zato što je drugu utičnicu.

To bih biti kao sada kupujete matičnoj ploči i opremanju vašeg "trokuta" CPU imate trenutno, a zatim pokušava da stane a "kružne" CPU AMD kada otpustite ih.

To jasno neće raditi, utičnica različitih oblika, različit broj igle .. itd.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Jeftini zamjena matične ploče roo97ss CPU, Matične ploče i RAM 1 30. prosinac 2008 13:09
Je v2 PCI-E grafička kartica kompatibilna sa stare matične ploče navnut Graphics Cards & Monitors 30 15. studeni 2008 10:47
Građevinska računala za moju budućnost. TRON General Hardware Chat 4 3. veljača 2008 13:12
Laptop Tehnologija budućnosti OlyPerson Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 29. svibanj 2007 17:27
Budućnost Customer Care Rohitpatel Off Topic Discussion 4 6. svibanj 2007 01:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.