![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, imena Dan Prošlo je neko vrijeme jer sam sagradio računalu, godina, u stvari, ali Im 'idući u start now. Ja ću početi sa AMD quad core procesor u stroju.: Smile: Međutim, ja sam čuo da će biti nove generacije AMD quad core procesora, koje će zahtijevati svoje matične ploče podršku.: Wink: Postavlja se pitanje - Koji je najjeftiniji matične ploče koje će stati standardni AMD quad core procesor, koji također podržava ove nove procesore, tako da se sustav više budućnosti dokaz? Hvala za bilo kakvu pomoć ću primiti, Dan.: Vanzemaljac: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete budućnost-dokaz. MA770-UD3 i 790X-UD4P oba uzeti AM3 + Phenom IIS.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ako AMD release novu generaciju CPU-a, koji "traže svoje matične ploče" razlog je zato što je drugu utičnicu. To bih biti kao sada kupujete matičnoj ploči i opremanju vašeg "trokuta" CPU imate trenutno, a zatim pokušava da stane a "kružne" CPU AMD kada otpustite ih. To jasno neće raditi, utičnica različitih oblika, različit broj igle .. itd.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Jeftini zamjena matične ploče | roo97ss | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 30. prosinac 2008 13:09 |
| Je v2 PCI-E grafička kartica kompatibilna sa stare matične ploče | navnut | Graphics Cards & Monitors | 30 | 15. studeni 2008 10:47 |
| Građevinska računala za moju budućnost. | TRON | General Hardware Chat | 4 | 3. veljača 2008 13:12 |
| Laptop Tehnologija budućnosti | OlyPerson | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 29. svibanj 2007 17:27 |
| Budućnost Customer Care | Rohitpatel | Off Topic Discussion | 4 | 6. svibanj 2007 01:01 |
| Thread Tools | |
| |