![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, pavardes Dan Tai buvo kartu, nes aš jau pastatyti kompiuterį, metų iš tikrųjų, bet aš norėčiau pradėti jau dabar. Pradėsiu su Intel Quad Core Processor į mašiną.: Smile: Tačiau, aš girdėjau, kad bus naujos kartos AMD Quad Core procesorių, reikės savo plokštę parama.: Wink: Klausimas - Koks pigiausias Portatiles tiks standartinis AMD Quad core procesoriaus, kuris taip pat palaiko šiuos naujus procesorius "taip, kad sistema yra daugiau būsimų įrodymas? Thanks for any help gaunu, Dan.: Alien: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite ateitį. MA770-UD3 ir 790X-UD4P ir imtis AM3 + Phenom IIS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei AMD išleisti naujos kartos procesoriaus, kad "reikia savo plokštę" yra todėl, kad tai skirtingi lizdas. Tai būčiau kaip pirkti plokštę dabar ir montavimo savo "trikampio" CPU turite šiuo metu, ir tada bando pritaikyti "sukamaisiais" CPU AMD, kai juos išlaisvinti. Jis aiškiai neveikia, įvairių lizdo formos, įvairių skaičių kaiščių .. tt