![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone, nosaukumi Dan, tas ir bijis, bet kopš es esmu būvēts dators, gadi patiesībā, bet es esmu gatavojas sākt tagad.
Es sāktu ar AMD quad core processor in machine.: Smile: Tomēr esmu dzirdējis, ka tur būs jaunās paaudzes AMD QUAD CORE procesori, kas prasīs savas mātesplates atbalsts.: Wink: Jautājums - Kāds ir lētākais mātesplatē, kas tiks piemērots standarta AMD quad core processor, ka arī atbalsta jaunos procesorus tā, ka sistēma ir nākotne pierādījums? Thanks for any help I saņemt, Dan.: Svešzemju: |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs nevarat nākotnē.
MA770-UD3 un 790X-UD4P gan ņemt AM3 + Phenom IIs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja AMD atbrīvot jaunas paaudzes CPU's, ka "pieprasa no saviem mātesplati" iemesls ir tāpēc, ka ir dažādi socket.
Tā gribētu būt, piemēram, pērkot mātesplati tagad un uzstādīšanu jūsu "trīspusējas" CPU jums ir brīdis, un tad mēģināt to fit "rotācijas" CPU noskaidrot, kad AMD viņus atbrīvot. Tas, protams, nestrādās, dažādi ligzdu formas, dažāda skaita tapu .. uc