![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, mená Dan, je to už dlhšiu dobu, pretože som si postavil počítač, rokov v skutočnosti, ale budem sa začať hneď. I začne s AMD Quad procesor v počítači.: Smile: Avšak počul som, že tu budú nové generácie AMD štyroch-jádrové procesory, ktoré budú vyžadovať vlastnej doske podporu.: Mrkat: Otázka - Čo je to najlacnejšie dosky, ktorá sa zmestí štandardná AMD Quad procesor, ktorý podporuje aj nové procesory, takže systém je budúcnosť dôkaz? Vďaka za pomoc som dostal, Dan.: Cudzinec: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete budúce-dôkaz. MA770-UD3 a 790X-UD4P ako vziať AM3 + Phenom IIs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak AMD uvoľnenie novej generácie procesora to, že "vyžaduje vlastnú doske" Dôvodom je, pretože je to odlišné zásuvky. To by som sa rád kúpe doske hneď a vybavenie vašej "trojuholníkový" CPU ste vo chvíli, a potom sa snaží vojsť a "obežník" CPU AMD správa, keď v nich. Je jasne nefunguje, iný socket tvar, rôzny počet pinů .. atď
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lacné náhradné doska | roo97ss | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 30. December 2008 13:09 |
| Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilná so starými Motherboard | navnut | Graphics Cards & Monitory | 30 | 15. novembra 2008 10:47 |
| Stavebné počítač pre moju budúcnosť. | TRON | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. februára 2008 13:12 |
| Laptop budúcich technológií | OlyPerson | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 29. mája 2007 17:27 |
| Budúcnosť starostlivosti o zákazníkov | Rohitpatel | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 6. mája 2007 01:01 |
| Thread Tools | |
| |