![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, имена Дан Прошло је неко време јер сам саградио рачунару, година, у ствари, ипак Им 'лијегање старт ноу. Ја ћу почети са АМД Куад цоре процесор у машини.: Смиле: Међутим, ја сам чуо да ће бити нове генерације АМД Куад цоре процесора, које ће захтијевати своје матичне плоче подршку.: Уинк: Поставља се питање - Који је најјефтинији матичне плоче које ће стати стандардни АМД Куад цоре процесор, који такође подржава ове нове процесора, тако да се систем више будућности доказ? Хвала за било какву помоћ ћу примити, Дан.: Ванземаљац: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете будућност-доказ. МА770-УД3 и 790Кс-УД4П оба узети АМ3 + Пхеном ИИС.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ако АМД релеасе нову генерацију ЦПУ-а, који "траже своје матичне плоче" разлог је зато што је другу утичницу. То бих бити као сада купујете матичној плочи и опремању вашег "троугла" ЦПУ имате тренутно, а затим покушава да стане а "кружне" ЦПУ АМД када отпустите их. То јасно неће радити, утичница различитих облика, различит број игле .. итд
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Јефтини замена матичне плоче | роо97сс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 30 децембар 2008 13:09 |
| Је в2 ПЦИ-Е графичка картица компатибилна са старе матичне плоче | навнут | Грапхицс Цардс & Мониторс | 30 | 15 новембар 2008 10:47 |
| Грађевинска рачунара за моју будућност. | Трон | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 3 фебруар 2008 13:12 |
| Лаптоп Технологија будућности | ОлыПерсон | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 29 мај 2007 17:27 |
| Будућност Цустомер Царе | Рохитпател | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 6 мај 2007 01:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |