![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, імені Дана, це було в той час, як я вже побудували комп'ютер, років насправді, але я збираюся почати зараз. Я почну з процесором AMD Core Quad в машині.: Посмішка: Однак, я чув, що там буде нове покоління AMD представила чотирьохядерні процесори, які вимагатимуть свого підтримки материнської плати.: Підморгувати: Питання - що найдешевший материнської плати, яка підійде стандартна AMD представила чотирьохядерні процесори, що також підтримує ці нові процесори таким чином, щоб система є більш майбутнє доказ? Спасибо за будь-яку допомогу я отримую, Дан.: Alien: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете майбутнє. MA770-UD3 і 790X-UD4P як прийняти AM3 + Phenom IIS.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Якщо AMD випустить нове покоління процесорів, що "вимагають, щоб їх власні плати" Причина в тому, що це інший розетки. Це було б схоже на покупку материнської плати зараз і установку вашого "трикутна" CPU у вас є на даний момент, а потім підлаштовуватися "кругові" процесорів AMD, коли в їх звільнення. Це явно не будуть працювати, різні форми розетка, різні кількість контактів .. т.д.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дешеві заміна материнської плати | roo97ss | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 30 грудня 2008 13:09 |
| Є PCI-E v2 відеокарта сумісна зі старими материнськими | navnut | Графічні карти & Монітори | 30 | 15 листопада 2008 10:47 |
| Будівництво комп'ютер для мого майбутнього. | TRON | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 лютого 2008 13:12 |
| Майбутнє ноутбуків технології | OlyPerson | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 29 травня 2007 17:27 |
| Майбутнього клієнта | Rohitpatel | Off Topic Discussion | 4 | 6 травня 2007 01:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |