![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač se skládá z WinFast NF4UK88A deska, která má AMD 3000 + posezení je na vrcholu a Leadtek 6600GT grafickou kartou. V poslední době jsem si všiml, že jeden z fanoušků v dolní části mého počítače začala provádět podivný hluk. I'm 95% některé je to čipset ventilátor, a byl jsem zvědav, jak těžké to bylo nahradit tento ventilátor, jaký druh fanoušek koupit, a co jiného bych mohl potřebovat (kromě tepelné pasty). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako čipset fanoušek. Northbridge a Southbridge? Nehledě, každá z nich má standardizovanou montáž systému velikosti (obvykle pushpins připojení). Proč nejde pasivní? Žalman dělat nějaké úžasné čipset chladiče.
|
| |||
| |||
| Je Southbridge, což je důvod, proč musí být aktivní chlazení, vzhledem k délce PCI-e karty, tam není prostor pro chladič, který by stačilo, aby se ochladí. Četl jsem, že je to společný problém pro NF4 desek. Také, když jsem viděl, se zdálo, že ventilátor se připojuje pomocí šroubů, ale ty mohou být pushpins jste zmínit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Žádný řidič spojené s mým chipset | Ozzie82 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 11.října 2009 18:05 |
| Nejlepší Intel čipset? | Hybr! D | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 23. října 2008 14:08 |
| Základní deska s čipovou: P35 nebo P45? | Desertfish | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 28. července 2008 15:25 |
| Čipset X38 | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 25. duben 2008 11:25 |
| Čipset / cpu aktualizovat? | mrdaveyk | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 18. října 2007 14:04 |
| Thread Nástroje | |
| |