![]() |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου αποτελείται από μια μητρική πλακέτα WinFast NF4UK88A, η οποία έχει ένα AMD 3000 + συνεδρίαση κορυφή και μια Leadtek 6600GT κάρτα βίντεο. Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι ένας από τους ανεμιστήρες στο κάτω μέρος του υπολογιστή μου έχει αρχίσει να κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Είμαι 95% ορισμένα ότι είναι το chipset ανεμιστήρα, και Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο ήταν να αντικατασταθεί αυτό το ανεμιστήρα, τι είδους ανεμιστήρα για να αγοράσει, και τι άλλο θα μπορούσα να χρειάζεται (εκτός από τη θερμική πάστα). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν το chipset ανεμιστήρα. Northbridge και Southbridge; Ανεξάρτητα, η κάθε μια έχει ένα τυποποιημένο σύστημα ανάρτησης μέγεθος (συνήθως pushpins σύνδεση). Γιατί δεν πάμε παθητική; Zalman κάνουμε κάποια καταπληκτική chipset Ψύκτες.
|
| |||
| |||
| Είναι το southbridge, γι 'αυτό πρέπει να είναι ενεργή ψύξη, λόγω της διάρκειας της PCI-E κάρτες, δεν υπάρχει περιθώριο για μια heatsink η οποία θα ήταν αρκετή για να ψύχεται. Έχω διαβάσει ότι αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα για NF4 μητρικές πλακέτες. Επίσης, όταν κοίταξα, φαίνεται ότι ο ανεμιστήρας τοποθετήθηκε με βίδες, αλλά αυτά μπορεί να έχουν την pushpins αναφέρατε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν οδηγός που συνδέονται με chipset μου | Ozzie82 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 11 Οκτωβρίου 2009 18:05 |
| Best Intel Chipset; | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 23 Οκτ 2008 14:08 |
| Motherboard chipset: σ. 35 ή P45; | Desertfish | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 28 Ιουλ 2008 15:25 |
| X38 chipset | thingie2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 25 Απρ 2008 11:25 |
| Chipset / CPU ενημέρωση; | mrdaveyk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 14 | 18 Οκτ 2007 14:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |