![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo sastoji se od WinFast NF4UK88A matičnoj ploči, koja ima sjedi AMD 3000 + vrhu je i Leadtek 6600GT grafičku karticu. U posljednje vrijeme sam primijetio da je jedan od navijača u dnu moje računalo je počeo da se čudna buka. Ja sam 95% određena je to chipset fan, i bio sam zadivljen kako je teško zamijeniti ovaj ventilator, kakvu fan kupiti, a što drugo i možda trebati (osim termalne paste). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao chipset fan. Northbridge ili Southbridge? Bez obzira, svaka je standardizirani sustav za ugradnju veličine (obično pushpins veze). Zašto ne ide pasivni? Zalman napraviti neki strašan chipset rashladnici.
|
| |||
| |||
| To je southbridge, što je razlog zašto ona mora biti aktivno hlađenje, zbog dužine PCI-e kartice, nema prostora za heatsink koji bi bilo dovoljno da se smirite se malo. Ja sam pročitao da je to zajednički problem za NF4 matičnim pločama. Također, kad sam gledao, bilo da su se pojavili navijač je priložen uz vijaka, ali oni svibanj imati bilo koju spominje pushpins. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nema vozač povezana s mojim chipsetom | Ozzie82 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 11 listopad 2009 18:05 |
| Best Intel chipset? | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 23. listopad 2008 14:08 |
| Matična ploča chipset: P35 ili P45? | Desertfish | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 28. srpnja 2008 15:25 |
| X38 chipset | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 25. travanj 2008 11:25 |
| Chipset / procesor nadogradnja? | mrdaveyk | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 18. listopad 2007 14:04 |
| Thread Tools | |
| |