![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép tartalmaz egy WinFast NF4UK88A alaplap, amely egy AMD 3000 + ül rajta, és egy LEADTEK 6600GT videokártya. Újabban már észrevette, hogy a rajongók az alján a számítógépet kezdődött, hogy egy furcsa zajt. Én 95% bizonyos, hogy ez a chipset fan, és én arra gondoltam, milyen nehéz volt, hogy ezt a ventilátort, milyen fan megvenni, és mi mást talán szükség (eltekintve termikus paste). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a chipset fan. Northbridge vagy Southbridge? Attól függetlenül, minden olyan szabványosított rögzítési rendszer mérete (pushpins kapcsolatban általában). Miért nem megy a passzív? Zalman némi félelmetes chipset hűtőket.
|
| |||
| |||
| Ez a Southbridge, ezért meg kell aktív hűtés, mert a hosszú PCI-e kártyák, nincs tere a hűtőborda, ami elegendő ahhoz, hogy meggyőződjünk róla. Olvastam, hogy ez egy gyakori probléma NF4 alaplapok. Is, amikor néztem, úgy tűnik, hogy a ventilátor csatolták a csavarok, de ezek már a pushpins akkor járhatna. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem vezető kapcsolatos my chipset | Ozzie82 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | Október 11, 2009 18:05 |
| Best Intel Chipset? | Hybr! D | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 23. október 2008 14:08 |
| Alaplap Chipset: P35 vagy P45? | Desertfish | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 28. július 2008 15:25 |
| X38 chipset | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 25. április 2008 11:25 |
| Chipset / CPU update? | mrdaveyk | Processzorok, alaplapok és RAM | 14 | 18. október 2007 14:04 |
| Téma eszközök | |
| |