![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי מכיל WinFast NF4UK88A לוח האם, אשר יש AMD 3000 + יושב על גבי אותו ואת Leadtek 6600GT כרטיס הווידאו. בזמן האחרון אני שם לב שאחד אוהדים בחלקו התחתון של המחשב שלי התחיל לעשות רעשים משונים. אני 95% בטוח שזה אוהד של שבבים, ואני תוהה עד כמה היה קשה זה היה להחליף את המאוורר, איזה סוג של אוהד לקנות, ועל מה עוד אני צריך אולי (למעט תרמית הדבק). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו מעריץ שבבים. Northbridge או Southbridge? ללא קשר, יש כל standardised הרכבה מידות המערכת (pushpins החיבור בדרך כלל). למה לא ללכת פסיבית? זלמן מספר עצום שבבים coolers.
|
| |||
| |||
| זהו southbridge, שהוא למה הוא חייב להיות פעיל Cooling, בשל אורכו של כרטיסי PCI-E, אין מקום א heatsink אשר יהיה די מגניב זה. קראתי כי מדובר בבעיה נפוצה עבור NF4 motherboards. כמו כן, כאשר אני נראה, זה נראה כי המאוורר שהיה מחובר עם ברגים, אך אלו עשויים היו pushpins שציינת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הנהג לא קשור שבבים שלי | Ozzie82 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 11 אוקטובר 2009 18:05 |
| אינטל שבבים הטוב ביותר? | Hybr! ד | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 23 אוקטובר 2008 14:08 |
| לוח האם שבבים: P35 או P45? | Desertfish | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | -28 יולי 2008 15:25 |
| שבבים X38 | thingie2 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | ה -25 לאפריל 2008 11:25 |
| שבבים / CPU לעדכן? | mrdaveyk | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | 18 אוקטובר 2007 14:04 |
| שרשרת כלים | |
| |