![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris susideda iš WinFast NF4UK88A plokštę, kuri turi AMD 3000 + sėdi viršuje, ir Leadtek 6600GT vaizdo plokštę. Pastaruoju metu aš pastebėjau, kad vienas iš mano kompiuterio apačioje gerbėjai pradėjo daryti keistą triukšmą. I'm 95% kai tai Chipset ventiliatorius, ir man buvo įdomu, kaip sunku pakeisti šią ventiliatorius, kokios ventiliatorius pirkti, ir kas nors man gali prireikti (Be šilumos pasta). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti Chipset ventiliatorius. Northbridge arba Southbridge? Nepaisant to, kiekvienas turi standartizuotą tvirtinimo sistemos dydis (pinezki ryšys paprastai). Kodėl negalima eiti pasyvus? ZALMAN do some terrific Chipset aušintuvai.
|
| |||
| |||
| Tai Southbridge, todėl ji turi būti aktyvaus aušinimo, nes PCI-E plokštės ilgis yra ne kambaryje HEATSINK kuris būtų pakankamas, kad būtų kietas jis. Aš perskaičiau, kad tai yra bendra problema NF4 motherboards. Be to, kai aš pamačiau, atrodo, kad fanu buvo pridėtas su varžtais, tačiau šių galėjo pinezki Jūs paminėti. |