![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu este constituită dintr-un WinFast NF4UK88A placa de bază, care are un AMD 3000 + şedinţei de sus a acesteia şi o placă video Leadtek 6600GT. În ultimul timp am observat că unul dintre fani în partea de jos a calculatorului meu a început să facă un zgomot ciudat. Sunt 95% anumite chipset-ul este de fan, şi mă întrebam cât de dificil a fost pentru a înlocui acest fan, ce fel de ventilator pentru a cumpara, si ce altceva am putea avea nevoie (în afară de pastă termică). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi de chipset-ul fan. Northbridge sau Southbridge? Indiferent, fiecare are un sistem standardizat de montare dimensiunea (pushpins conexiune de obicei). De ce nu merge pasivă? Zalman face unele chipset-ul Coolere teribil.
|
| |||
| |||
| Este Southbridge, motiv pentru care acesta trebuie să fie activă de răcire, pentru că de la o lungime de carduri PCI-E, acolo nu este loc pentru un heatsink care ar fi suficient să se răcească acesta. Am citit că aceasta este o problemă comună pentru NF4 Placi de baza. De asemenea, atunci când m-am uitat, se pare că a fost ataşat ventilator cu suruburi, dar au fost cele mai de pushpins le-aţi menţionat. |