menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Čipová Fan Nahradenie

Reply

Thread Tools
Old 19. november 2007, 23:27
Darcu Skupina

Môj počítač sa skladá z WinFast NF4UK88A doska, ktorá má AMD 3000 + posedenie je na vrchole a Leadtek 6600GT grafickou kartou. V poslednej dobe som si všimol, že jeden z fanúšikov v dolnej časti môjho počítača začala vykonávať podivný hluk. I'm 95% niektoré je to čipset ventilátor, a bol som zvědav, ako ťažké to bolo nahradiť tento ventilátor, aký druh fanúšik kúpiť, a čo iného by som mohol potrebovať (okrem tepelnej pasty).
Old 19. november 2007, 23:56
Darcu Skupina

Znie to ako čipset fanúšik.

Northbridge a Southbridge?

Nehledě, každá z nich má štandardizovanú montáž systému veľkosti (zvyčajne pushpins pripojenie).

Prečo nejde pasívne? Žalman robiť nejaké úžasné čipset chladiča.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 20.novembra 2007, 21:45
Darcu Skupina

Je Southbridge, čo je dôvod, prečo musia byť aktívne chladenie, vzhľadom k dĺžke PCI-e karty, tam nie je priestor pre chladič, ktorý by stačilo, aby sa ochladí. Čítal som, že je to spoločný problém pre NF4 dosiek.

Tiež, keď som videl, sa zdalo, že ventilátor sa pripája pomocou skrutiek, ale tie môžu byť pushpins ste spomenúť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.