мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Цхипсет Фан Замена

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Мар 2007, 23:27
Донаторска Група

Мој рачунар састоји се од УинФаст НФ4УК88А матичној плочи, која има сједи АМД 3000 + врху је и Леадтек 6600ГТ графичку картицу. У последње време сам приметио да је један од навијача у дну моје рачунар је почео да се чудна бука. Ја сам 95% одређена је то цхипсет фан, и био сам задивљен како је тешко заменити овај вентилатор, какву фан купити, а шта друго и можда требати (осим Термална пасте).
Old 19. Мар 2007, 23:56
Донаторска Група

Звучи као цхипсет фан.

Нортхбридге или Соутхбридге?

Без обзира, свака је стандардизовани систем за уградњу величине (обично пусхпинс везе).

Зашто не иде пасивни? Залман направити неки страшан цхипсет расхладници.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 20. Мар 2007, 21:45
Донаторска Група

То је соутхбридге, што је разлог зашто она мора да буде активно хладјење, због дужине ПЦИ-е картице, нема простора за хеатсинк који би било довољно да се смирите се мало. Ја сам прочитао да је то заједнички проблем за НФ4 матичним плочама.

Такође, кад сам гледао, било да су се појавили навијач је приложен уз вијака, али они мај да има било коју помиње пусхпинс.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц