![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bilgisayarımdaki bir AMD 3000 + bu üstün ve Leadtek 6600GT ekran kartı oturan bir WinFast NF4UK88A anakart, oluşmaktadır. Son günlerde bir bilgisayarım en altında bulunan fanlar garip bir gürültü yapmaya başladı fark etmişsinizdir. Ben bu yongatakımının hayranıyım's% 95 belli, yaşıyorum ve ben merak ediyorum nasıl bu hayran, hayran ne tür satın almak ve ne I termal yapıştırın (kenara) gelen gerekebilir değiştirmek için zor oldu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yongatakımı yelpaze gibi.
Kuzey ve güney? Ne olursa olsun, her bir standart montaj sistemi boyut (pushpins bağlantı genelde) vardır. Neden pasif mı? Zalman bazı müthiş çipset soğutucu yapmak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu PCI ve uzunluğu nedeniyle bu yüzden aktif olmalıdır soğutma olan Güneyköprüsü, E-kart, bir heatsink için şık için yeterli olacak oda değildir. Bu NF4 anakartlar için ortak bir sorun olduğunu okumak ettik.
Ayrıca, ben baktım, bu fan vidalarla ekliydi çıktı, ama bu sizin bahsi geçen pushpins olabilir. |