![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е заглавието е rarther самостоятелно explanitory, аз wouold искали да знаят, които дънната чипсети подкрепа SLI, както биха могли да бъдат обновяване на SLI-късно, обаче, аз Iwas goinig да получи X38 борда, въпреки това, че изглежда като те не поддържат SLI поради това, бих искал да знам, който чипсети направя SLI поддръжка, както и становища по въпроса дали той действително е на стойност то.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само nforce чипсети
| |||
| |||
| Добре, благодаря, са някои от тези чипсети Добър ли е? те правят всичко останало като добри като p35 или X38 чипсет? |
|
| |||
| |||
| Да имам evga 780i борда многобройните си |
|
| |||
| |||
| какво предимствата / недостатъците на различните чипсети? Има едно сравнение някъде? |
|
| |||
| |||
| и поддържа само 780i SLI x38 и x48 е corssfire и е по-нова от x38 |
|
| |||
| |||
| ОК, е само x48 Crossfire прекалено? |
|
| |||
| |||
| Мда, само на NVIDIA chpisets са SLI (nforce) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ECS P4M800PRO M / B с Via чипсети Проблем с ATi графични карти | swaman | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28-ми август 2009 14:35 |
| Нови издокарвам: Тази подкрепа ще Дявола III с малко или никакво закъснение? | sherelc | Общи Хардуер Чат | 1 | 27 май 2009 г. 06:55 |
| NVidia за лиценз SLI за Intel чипсети | Carbon | Общи Хардуер Чат | 6 | 16-то Oct 2008 01:38 |
| Чипсети ... Прелестен. | Razer | Графика на карти & Монитори | 4 | 19 Март 2008 17:54 |
| Чипсети | pureflesh | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Jul 2007 15:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |